Γίνοντας διεθνής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Newcastle: Η ιστορία της Devya Priya

Γίνοντας διεθνής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Newcastle: Η ιστορία της Devya Priya

November 25, 2021 0 Von admin

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Newcastle ως διεθνής φοιτητής.

Πρώτον, είναι γνωστό για την παγκόσμιας κλάσης έρευνά του – και για το ότι είναι μέλος του διάσημου Ομίλου Russell.

Δεύτερον, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των επιτροπών κορυφαίων πανεπιστημίων. Στην παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων του 2022, η QS το κατέταξε στα 150 κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Και η πόλη του Newcastle είναι ένα καταπληκτικό μέρος για σπουδές – στην πραγματικότητα, συχνά ονομάζεται μια από τις αγαπημένες φοιτητικές πόλεις στον κόσμο!

Για την Devya Priya, όλα αφορούσαν τη μεγάλη φήμη του Πανεπιστημίου του Newcastle για τη χάρη τηςuθέμα ιεροτελεστίας – βιοϊατρική. Γι‘ αυτό μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο από το σπίτι της στη Σιγκαπούρη για να σπουδάσει ΣΤΟ Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλόπου οι ξένοι φοιτητές μπορούν να σπουδάσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο μάθημα International Foundation προετοιμάζοντας το πτυχίο τους στο Newcastle University.

Παρακολουθήστε το βίντεο ή διαβάστε για να ανακαλύψετε τη διεθνή ιστορία μελέτης της Devya Priya.

Κάνοντας νέους φίλους από την πρώτη μέρα

Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε νέους φίλους – και θα αρχίσετε να συνδέεστε μαζί τους από τη στιγμή που θα φτάσετε. «Το πρώτο μου μάθημα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό», λέει η Devya Priya. «Γνώρισα όλους τους φίλους και τους συμμαθητές μου».

Επιπλέον, στο INTO, θα σπουδάζετε μαζί με άλλους διεθνείς φοιτητές – ώστε όλοι να μπορούν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. «Οι συμμαθητές μου είναι όλοι από διαφορετικά μέρη του κόσμου», εξηγεί η Devya Priya. «Καθόμαστε και μελετάμε μαζί – έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, να ξεκαθαρίσουμε ο ένας τις αμφιβολίες του άλλου και να μάθουμε μαζί».

Προετοιμασία για το πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εκτός από το ότι σας βοηθά να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο και το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας, ένα μάθημα INTO Foundation είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας προετοιμάσει για την πανεπιστημιακή μάθηση. «Το στυλ διδασκαλίας είναι πολύ διαδραστικό – σε διαλέξεις και σεμινάρια σε κάνουν να κάνεις ομαδική εργασία με τους συμμαθητές σου», λέει η Devya Priya. «Κάνουμε εργαστηριακές εκθέσεις, εργασίες, παρουσιάσεις – μας διδάσκουν δεξιότητες που είναι πολύ χρήσιμες για το πανεπιστήμιο».

Υποστηρίξτε κάθε βήμα της διαδρομής

«Μπορείτε να ρωτήσετε τους δασκάλους οτιδήποτε», συνεχίζει η Devya Priya, η οποία εντυπωσιάστηκε με το επίπεδο υποστήριξης που διατίθεται από τους δασκάλους της στο INTO. «Οτιδήποτε έχετε αμφιβολίες, σας δίνουν πληροφορίες και σας καθοδηγούν στη διαδικασία εκμάθησης».

Το κτίριο του Πανεπιστημίου INTO Newcastle

Το διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό στο ΣΤΟ Νιούκαστλ έχουν βοηθήσει εκατοντάδες μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για την κατανόηση των μαθημάτων σας είτε για να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό, θα ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν.

Να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς

Σύμφωνα με την Devya Priya, που σπουδάζει στο ΣΤΟ Νιούκαστλ ήταν κάτι περισσότερο από ένα πτυχίο. «Το πιο ικανοποιητικό κομμάτι της σπουδής σε άλλη χώρα είναι να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου ως άτομο», λέει. «Παλιότερα, ήμουν πολύ ντροπαλός και όχι πολύ σίγουρος άνθρωπος. Αλλά ζώντας εδώ και πρέπει να κάνετε νέους φίλους… γίνεστε πιο ανεξάρτητοι».

Θέλετε να μάθετε για τα μαθήματα που είναι διαθέσιμα στο INTO Newcastle University; Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα INTO Study.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε „Γιατί να σπουδάσω μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ;“

Εγγραφείτε στις κοινότητές μας Facebook, Ίνσταγκραμ και Κελάδημα.