Γιατί πρέπει να παρακολουθείτε μαθήματα για διασκέδαση και όχι μόνο για την ειδικότητά σας – THE STUDENT LIFE BLOG

Γιατί πρέπει να παρακολουθείτε μαθήματα για διασκέδαση και όχι μόνο για την ειδικότητά σας – THE STUDENT LIFE BLOG

November 21, 2021 0 Von admin

Φωτογραφία από και γραμμένο από την Amy Bridges

Ενώ είμαστε όλοι στο πανεπιστήμιο για να πάρουμε ένα πτυχίο στο τέλος, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να φροντίσετε να κάνετε πριν αποφοιτήσετε, και αυτό είναι να παρακολουθήσετε μερικά μαθήματα για διασκέδαση. Σωστά διαβάσατε καλά – Για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! Εκτός από τις συνήθεις προϋποθέσεις για να αποφοιτήσετε από την ειδικότητά σας, πρέπει να παρακολουθήσετε μαθήματα που δεν είναι στην ειδικότητά σας για να αποφοιτήσετε επίσης. Η πρότασή μου είναι να πάρετε κάτι που δεν είναι καν κοντά στην κύρια σας που ακούγεται διασκεδαστικό.

Όχι μόνο θα διαλύσει τη μονοτονία της κύριας σας. Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάτε τους αρχαίους πολιτισμούς, οι στατιστικές, η ψυχολογία ή οτιδήποτε άλλο είναι αυτό που τροφοδοτεί το πάθος σας για να πάρετε αυτό το πτυχίο, ένα διάλειμμα θα είναι καλό για εσάς. Ένα διάλειμμα στα μαθήματά σας δεν θα δώσει μόνο στον εγκέφαλό σας ένα απαραίτητο διάλειμμα από το να διαβάζετε συνεχώς για ένα πράγμα. Ανακαλύπτω ότι μερικές φορές χρειάζομαι κάτι διαφορετικό για να αφήσω το μυαλό μου να ξεκουραστεί. Θα βοηθήσει επίσης στην ψυχική σας υγεία και θα βοηθήσει στην επιβράδυνση της εξάντλησης.

Τα διασκεδαστικά μαθήματα που δεν είναι στην ειδικότητά σας μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να ελαφρύνετε το φορτίο. Είτε πρόκειται για τέχνη, φωτογραφία, μάθημα λογοτεχνίας, μουσική ή μάθημα για βιντεοπαιχνίδια, αυτό που παρακολουθώ αυτό το εξάμηνο. Δεν θα το μετανιώσεις. Αυτή η τάξη ήταν μια ευλογία. Όχι μόνο είναι πιο ελαφρύ στο φόρτο του μαθήματος, ώστε να μην αισθάνομαι συγκλονισμένος, αλλά με αναγκάζει να κάνω κάτι που συνήθως παραμελώ, δηλαδή να παίζω βιντεοπαιχνίδια. Είναι σαν ένα ενσωματωμένο μάθημα αυτοφροντίδας. Έχω επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσω ανθρώπους από άλλους κλάδους της σχολής. Δεν προσθέτει μόνο διασκέδαση αλλά και νέους φίλους.

Έτσι, ενώ κάνετε τις επιλογές σας για το Χειμερινό εξάμηνο, προσπαθήστε να προσθέσετε ένα διασκεδαστικό μάθημα που συνήθως δεν θα σκεφτόσασταν, για λίγη διασκέδαση, αυτοφροντίδα και για να διευρύνετε λίγο τους ορίζοντές σας.