Γράψτε ένα για να λάβετε περισσότερες προσφορές εργασίας |

Γράψτε ένα για να λάβετε περισσότερες προσφορές εργασίας |

September 30, 2022 0 Von admin
καρφιτσώστε με για αργότερα

Μια ευχαριστήρια επιστολή συνέντευξης είναι απαραίτητη, ειδικά για όσους αναζητούν εργασία από απόσταση.

Μια γρήγορη συνέχεια για να πείτε, „ευχαριστώ για τη συνέντευξη“ επιτρέπει στους συνεντευκτής να γνωρίζουν ότι είστε ειλικρινά ευγνώμονες για να συζητήσετε μαζί τους τις δουλειές από το σπίτι.

Επιπλέον, δείχνει εκτίμηση για τον χρόνο τους – ένα καυτό προϊόν αυτές τις μέρες.

Ωστόσο, πολλά άτομα που αναζητούν εργασία αποτυγχάνουν να δώσουν συνέχεια μετά από μια συνέντευξη. Αυτό δεν είναι μόνο κακοί τρόποι. Μπορεί πραγματικά να σας εμποδίσει να λάβετε προσφορές εργασίας.

Θυμηθείτε, η εξ αποστάσεως αναζήτηση εργασίας είναι αρκετά δύσκολη ως έχει. Κάντε ό,τι μπορείτε για να σας διευκολύνει. Και ένα από τα πιο απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε είναι να γράψετε μια επιστολή συνέχειας μετά τη συνέντευξή σας.

Η ευχαριστήρια επιστολή της συνέντευξής σας κρατά επίσης το όνομά σας «φρέσκο» και αξέχαστο.

Εξάλλου, το να αποφασίσεις να προσλάβεις ανάμεσα σε δύο δυνατούς υποψηφίους με παρόμοιες δεξιότητες και εργασιακό ιστορικό συχνά καταλήγει στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Μια ευχαριστήρια επιστολή συνέντευξης είναι μια ωραία πινελιά για να σας βάλει μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Τέλος, αυτή η απλή παρακολούθηση είναι συμπληρώματα

Πώς μια ευχαριστήρια επιστολή συνέντευξης μπορεί να σας δώσει τη δουλειά

Γνωρίζουμε ήδη ότι είναι απλά καλοί τρόποι να στέλνετε ένα ευχαριστήριο γράμμα μετά από μια συνέντευξη. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό. Αυτή η γρήγορη παρακολούθηση μιας σελίδας μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να λάβετε μια προσφορά εργασίας. Ακολουθούν τρεις περιπτώσεις κατά τις οποίες η ευχαριστήρια επιστολή σας μπορεί να συσσωρεύσει τις πιθανότητες προσφοράς εργασίας υπέρ σας.

1. Έκανες εντελώς μια ερώτηση ή η απάντησή σου δεν ήταν τόσο δυνατή όσο θα μπορούσε να είναι

Οι συνεντεύξεις προκαλούν νευρικότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές τηλεφωνικής συνέντευξης ή έρευνα πώς να κάνετε μια συνέντευξη εργασίας εξ αποστάσεως. Αλλά, ακόμα και ακόμα, τα νεύρα μας μας κάνουν το καλύτερο. Και, σε αυτές τις περιπτώσεις, έχουμε ένα μικροσκοπικό λάθος.

Δύστροπο, σωστά;

Μπορεί να είναι, ναι. Αλλά δεν χρειάζεται να σκοτώσει και τις πιθανότητες προσφοράς εργασίας. Άλλωστε, είσαι άνθρωπος και ο συνεντευκτής σου το αντιλαμβάνεται. Έτσι, παρόλο που εξασκηθήκατε στις απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις εξ αποστάσεως συνέντευξης, μπορεί να γλιστρήσετε και να απαντήσετε με κάτι για το οποίο μετανιώνετε αμέσως μόλις ειπωθεί.

Όταν συμβεί αυτό, μην πανικοβληθείτε. Αν και δεν μπορείτε να το αντιστρέψετε και να ξαναβάλετε τις λέξεις στο στόμα σας, μπορείτε να κάνετε έλεγχο της ζημιάς. Ένα ευχαριστήριο email συνέντευξης είναι το ιδανικό μέρος για να αναδιαμορφώσετε την απάντησή σας σε μια πιο ευνοϊκή απάντηση.

Παράδειγμα Επιστολής Ευχαριστιών Συνέντευξης: Αναδιαμόρφωση της απάντησής σας

Ας υποθέσουμε ότι ο συνεντευκτής ρώτησε: «Πώς θα σε περιέγραφαν οι προηγούμενοι συνάδελφοι;»

Αντί να απαντήσω με σιγουριά, «Οι συνάδελφοί μου θα με περιέγραφαν ως ενθουσιώδη ηγέτη της ομάδας – κάποιον που είναι εξίσου πρόθυμος να προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη». Ζωγράφισες ένα κενό και απάντησες: «Οι συνάδελφοί μου μπορεί να με περιγράψουν ως εξωστρεφή, ομιλητικό και γεμάτο ζωή». Όχι τρομερή απάντηση, όχι, αλλά σίγουρα όχι ισχυρή.

Πηγαίνεις στη δουλειά, στη δουλειά. Ένας συνεντευκτής δεν χρειάζεται να ακούσει ότι είστε εξωστρεφείς και φιλόξενοι. Θέλουν να μάθουν πώς σας αντιλαμβάνονται ως εργαζόμενο και αν είστε κατάλληλος για τον οργανισμό.

Όταν κάθεστε να γράψετε τη συνέντευξή σας ευχαριστήρια επιστολή, διαβάστε εν συντομία την ερώτηση και την απάντηση που προκύπτει. Αναφέρετε ότι, ενώ οι συνάδελφοί σας μπορεί να σας θεωρούν εξωστρεφείς και γεμάτους ζωή, οφείλεται στο πόσο ενθουσιασμένοι είστε να εργάζεστε σε ομάδες και ότι είστε πάντα πρόθυμοι να δώσετε ένα χέρι βοήθειας. Τώρα ο ερευνητής συνειδητοποιεί ότι, ναι, είστε εξωστρεφής και σας βοηθά να φαίνεστε εύκολα προσβάσιμοι στους συναδέλφους σας — πολύ καλύτερα από την αρχική σας απάντηση!

Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Η ουσία είναι η εξής: Μεταμορφώστε μια κακή απάντηση σε καλύτερη χρησιμοποιώντας το ευχαριστήριο email της συνέντευξης σας. Μπορεί να βοηθήσει τον συνεντευκτή ή τον υπεύθυνο προσλήψεων να σας δει με διαφορετικό (πιο ευνοϊκό) πρίσμα.

2. Είσαι Λαιμός και Λαιμός με άλλον υποψήφιο

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

Η αγορά εργασίας είναι ανταγωνιστική. Μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο για άτομα που αναζητούν εργασία από απόσταση. Συχνά, ο συνεντευκτής σας εξετάζει πολλούς υποψηφίους για μία μόνο θέση. Θυμηθείτε, όταν φτάσετε στη φάση της συνέντευξης, πιθανότατα είστε ένας από τους τέσσερις υποψηφίους που απομένουν.

Σε αυτήν την περίπτωση, μια ευχαριστήρια επιστολή συνέντευξης υπερτερεί του ανταγωνισμού – ειδικά όταν είστε κολλητοί με έναν άλλον υποψήφιο. Λάβετε υπόψη ότι μόνο το 25% των ατόμων που αναζητούν εργασία δίνουν ευχαριστήρια επιστολή. Ωστόσο, περισσότερο από Το 80% των διευθυντών προσλήψεων χρησιμοποιήστε τα για περαιτέρω αξιολόγηση των υποψηφίων!

Θυμηθείτε, είναι καλοί τρόποι να στέλνετε ένα ειλικρινές ευχαριστώ που θεωρείσαι υποψήφιος. Επιπλέον, η ευγένειά σας και η προθυμία σας να κάνετε το παραπάνω μίλι μπορεί να αφήσει μια καλή εντύπωση που διαρκεί. Και αυτή η θετικότητα μπορεί να οδηγήσει σε μια προσφορά εργασίας, ειδικά εάν ο διαγωνισμός σας απέτυχε να στείλει μια συνέχεια.

3. Διατηρεί το όνομά σας στην κορυφή της λίστας τους

Το προσωπικό που προσλαμβάνει είναι πολυάσχολοι άνθρωποι. Πραγματοποιούν συνεντεύξεις, τηλεφωνήματα και ταξινομούν αμέτρητα βιογραφικά καθώς εργάζονται για να καλύψουν πολλές θέσεις. Μερικές φορές, μέσα σε όλο το χάος, είναι πολύ εύκολο να ξεχάσουμε τους δεκάδες υποψηφίους με τους οποίους έχουν συναντηθεί. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είσαι εσύ! Πρόσφατες έρευνες δείχνουν Οι απομακρυσμένοι ρόλοι λαμβάνουν 7 φορές περισσότερους αιτούντεςs παρά προσωπικές εταιρικές θέσεις!

Περιττό να πούμε ότι δεν θέλετε να σας καταπιούν σε μια θάλασσα απομακρυσμένων αιτούντων. Ένας εύκολος τρόπος για να ξεχωρίσετε είναι – το μαντέψατε – μια ευχαριστήρια επιστολή από απόσταση!

Όταν το γράμμα σας φθάνει στα εισερχόμενα του υπεύθυνου προσλήψεων, προκαλεί τρέξιμο στη μνήμη του. Τώρα το όνομά σας είναι «φρέσκο» στο μυαλό τους και πιο αξέχαστο από υποψήφιους που δεν δίνουν συνέχεια.

Αυτή η θετική ανάκληση είναι απίστευτα πολύτιμη όταν έρχεται η ώρα να λάβουν μια απόφαση πρόσληψης. Επιπλέον, μια προσωπική επιστολή παρέχει μια άλλη ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με τον συνεντευκτή. Αυτή η πρόσθετη έκθεση σε κάνει να νιώθεις πιο οικεία και η ψυχολογία μας το λέει αυτό οι άνθρωποι αγαπούν την εξοικείωση!

Πάντα, πάντα να γράφετε ένα ευχαριστήριο email μετά από μια συνέντευξη

Εκτός από εξαιρετικά ευγενικό, το ευχαριστήριο email σας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να λάβετε την προσφορά εργασίας. Χρησιμοποιήστε αυτό το σύντομο αλλά ισχυρό email για να δώσετε ώθηση στις ευκαιρίες προσφοράς εργασίας σας. Το email σας μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τυχόν κακές απαντήσεις ή να ενισχύσετε τις αδύναμες απαντήσεις, σας βοηθά να νικήσετε τον συχνά σκληρό ανταγωνισμό και διατηρεί το όνομά σας στο μυαλό του συνεντευκτή σας. Όταν γίνει σωστά, όχι μόνο το email σας σας κάνει να μοιάζετε με κάποιον με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί ο υπεύθυνος προσλήψεων, αλλά μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητές σας να προσληφθείτε.

Επομένως, μην παραμελείτε αυτό το απλό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο συνέντευξης. Ένα ισχυρό ευχαριστήριο email μπορεί να κάνει ή να χαλάσει τις πιθανότητές σας να βρείτε μια απομακρυσμένη εργασία.

Ευτυχώς,

Άσλι