Η Dr. Lori Teller Ονομάστηκε Πρόεδρος AVMA 2022.  Ο Carlson ανακηρύχθηκε εκλεγμένος πρόεδρος

Η Dr. Lori Teller Ονομάστηκε Πρόεδρος AVMA 2022. Ο Carlson ανακηρύχθηκε εκλεγμένος πρόεδρος

Januar 2, 2023 0 Von admin

Η Δρ Λόρι Τέλερ, πιστοποιημένη διπλωμάτης του Αμερικανικού Συμβουλίου Κτηνιατρικών Ιατρών στην πρακτική των σκύλων και αιλουροειδών και κλινικός αναπληρωτής καθηγητής στο Κολλέγιο Κτηνιατρικής και Βιοϊατρικής του Τέξας A&M, ανέλαβε την προεδρία της Αμερικανικής Κτηνιατρικής Ιατρικής Εταιρείας (AVMA). με δέσμευση για ενίσχυση του επαγγέλματος μέσω συνεργασίας και εστίασης στην ευημερία.

«Η AVMA είναι εδώ για να προστατεύσει, να προωθήσει και να προωθήσει το κτηνιατρικό επάγγελμα», είπε ο Δρ. Τέλερ στο House of Delegates της AVMA την Παρασκευή στο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού. «Αυτό κάνουμε κάθε μέρα και είμαστε πολύ καλοί σε αυτό γιατί εστιάζουμε σε εσάς, τον κτηνίατρο».

«Η θρέψη όλων των τμημάτων του πολύπλοκου εαυτού μας μας κάνει καλύτερους κτηνίατρους – και καλύτερους ανθρώπους», είπε ο Δρ Τέλερ. «Έτσι, από τον έναν άνθρωπο στον άλλον, ας εργαστούμε μαζί για να γίνουμε πρότυπα ευημερίας, αξιοπρέπειας, καλοσύνης και σεβασμού. Ως πρόεδρος της AVMA και η πρώτη της μαμά που υπηρέτησε σε αυτόν τον ρόλο, θα εργαστώ σκληρά για να χτίσω γέφυρες, να αυξήσω τις συνεργατικές μας προσπάθειες και να συνεχίσω να εστιάζουμε στη βελτίωση της κτηνιατρικής για όλους μας».

«Έχουμε πραγματικά ζητήματα που η AVMA συνεχίζει να αντιμετωπίζει και να αντιμετωπίζει», είπε ο Δρ Τέλερ στους συνέδρους, προσθέτοντας: «Έχουμε επίσης πολλά να γιορτάσουμε και θέλω να βεβαιωθώ ότι το θυμόμαστε επίσης. Έτσι, όταν έχω την ευκαιρία να συναντηθώ με εσάς και τους συναδέλφους μας, φροντίστε να μου πείτε για τις ανησυχίες σας και φροντίστε να μοιραστείτε μαζί μου τις χαρές και τα επιτεύγματά σας, γιατί θέλω κι εγώ να τα γιορτάσω».

Η Δρ. Teller είναι κλινική αναπληρώτρια καθηγήτρια τηλευγείας στο Texas A&M University College of Veterinary Medicine & Biomedical Sciences (TAMU), από το οποίο αποφοίτησε το 1990. Πέρυσι, εξελέγη πρόεδρος της AVMA για τη θητεία 2022-2023 .

Η Δρ. Teller άσκησε το επάγγελμα για αρκετά χρόνια στη Meyerland Animal Clinic στο Χιούστον πριν ενταχθεί στη σχολή του Texas A&M University το 2018. Ήταν ιδρυτικό μέλος του Women’s Veterinary Leadership Development Initiative και είναι πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AVMA.

Για πολλά χρόνια, ο Dr. Teller ασχολείται με την οργανωμένη κτηνιατρική σε τοπικό, κρατικό και εθνικό επίπεδο. Έχει υπηρετήσει στη Βουλή των Αντιπροσώπων της AVMA, στο Διοικητικό Συμβούλιο της AVMA και σε πολλές επιτροπές και ομάδες εργασίας της AVMA, συμπεριλαμβανομένης της Επιτροπής Προστασίας των Ζώων και ως πρόεδρος της Επιτροπής Κρατικής Συνηγορίας.

Εκλεγμένος Πρόεδρος AVMA 2022-2023: Δρ. Rena Carlson

Επιστρέφοντας σε ένα αυτοπρόσωπο συνέδριο για πρώτη φορά από το 2019, η Βουλή των Αντιπροσώπων της AVMA εξέλεξε την Παρασκευή την Δρ. Rena Carlson, πρώην πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της AVMA, ως εκλεγμένη πρόεδρο της AVMA 2022-2023.

Απόφοιτος του 1989 του Κολλεγίου Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Ουάσιγκτον, ο Δρ. Κάρλσον θα διαδεχθεί τον Δρ Τέλερ ως πρόεδρος της AVMA το επόμενο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης AVMA στο Ντένβερ.

«Υπάρχουν τόσες πολλές προκλήσεις, αλλά έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα βοηθήσω σε κάθε πρόκληση», είπε. «Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη Βουλή των Αντιπροσώπων και με το προσωπικό της AVMA και να υποστηρίζω και να προωθώ πραγματικά τις σημαντικές πρωτοβουλίες στις οποίες εργάζονται».

«Πάντα λέω ότι στέκομαι στους ώμους γιγάντων που έχουν έρθει μπροστά μου και έχουν δημιουργήσει έναν τόσο εκπληκτικό, δυνατό σύνδεσμο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να συνεχίσω αυτή την κληρονομιά και να οικοδομήσω και να αναπτύξω αυτό το θεμέλιο», είπε ο Δρ Κάρλσον.

Το 1993, ο Δρ. Carlson έγινε συνιδιοκτήτης του Alpine Animal Hospital στο Pocatello, ID, το οποίο εξελίχθηκε σε ένα ιατρείο μεικτών ζώων που απασχολούσε έξι επαγγελματίες. Ταυτόχρονα, κατείχε επίσης μια θέση μερικής απασχόλησης στον ακαδημαϊκό χώρο ως βοηθός κτηνίατρος στην ερευνητική μονάδα AAALAC International στο State University του Αϊντάχο.

Ο Δρ. Carlson κατείχε πολλές θέσεις με το Eastern Idaho VMA και το Idaho VMA. Υπηρέτησε στο AVMA HOD ως αναπληρωτής και αντιπρόσωπος του Αϊντάχο για 10 χρόνια. Από το 2014-2020, η Δρ. Carlson υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο της AVMA και ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια του τελευταίου της έτους. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο διοικητικό συμβούλιο, προήδρευσε τόσο της Νομοθετικής Συμβουλευτικής Επιτροπής όσο και της Επιτροπής Διαχείρισης Στρατηγικής.

Η Δρ Carlson πούλησε το ιατρείο της το 2018 και έκτοτε εργάζεται ως κτηνίατρος ανακούφισης καθώς και ως μέντορας γενικής ιατρικής για τους National Veterinary Associates.

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου AVMA 2022-2023: Ronald E. Gill

Μετά από ένα χρόνο υπηρεσίας ως αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AVMA, ο Δρ. Ronald E. Gill, ένας μακροχρόνιος επαγγελματίας μικτών ζώων στο West Salem, IL, εξελέγη ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου για την περίοδο 2022-2023.
Ο Δρ Gill έχει πολυετή εμπειρία στην οργανωμένη κτηνιατρική τόσο σε πολιτειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο, ξεκινώντας από την Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση του Νότιου Ιλλινόις (SIVMA). Αργότερα εκπροσώπησε τη SIVMA στην Κρατική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση του Ιλινόις (ISVMA), όπου κατείχε διάφορους ηγετικούς ρόλους που κορυφώθηκαν στην υπηρεσία του ως πρόεδρος της ISVMA.

Απόφοιτος του Κολλεγίου Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις, ο Δρ. Gill έχει υπηρετήσει σε πολλαπλούς φορείς εντός του AVMA, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Κτηνιατρικών Υπηρεσιών και της Επιτροπής Αναθεώρησης Επιδόσεων Διακυβέρνησης, των οποίων προήδρευσε για δύο χρόνια. Διετέλεσε επίσης αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Παιδείας.

Ο Δρ Gill πούλησε το ιατρείο του, Gill Veterinary Clinic, το 2019 σε έναν από τους συνεργάτες του. Ο Δρ Γκιλ συνέχισε να εργάζεται στο ιατρείο, που τώρα ονομάζεται Κτηνιατρική Κλινική Τριών Ποταμών, μέχρι το 2021 και τώρα είναι συνταξιούχος.

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AVMA 2022-2023: Chuck Lemme

Ο Δρ. Chuck Lemme, που εξελέγη την Κυριακή ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι επαγγελματίας μικρών ζώων από τότε που αποφοίτησε από το Iowa State University το 1975. Ξεκίνησε την καριέρα του ως συνεργάτης κτηνίατρος στο Bramer Animal Hospital στο Evanston, IL, όπου ασχολήθηκε με οργάνωσε την κτηνιατρική, υπηρετώντας ως πρόεδρος επιτροπής και στη συνέχεια ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σικάγο Veterinary Medical Association.

Το 1985, ο Δρ Lemme και η οικογένειά του μετακόμισαν στο Cedar Rapids, IA, όπου αγόρασε ένα ιατρείο μικρών ζώων και εξασκήθηκε μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2018.

Ο Δρ Lemme έχει υπηρετήσει ως πρόεδρος του Midwest Small Animal Association και ως περιφερειακός διευθυντής για την American Animal Hospital Association (AAHA). Η ενασχόληση του Δρ. Lemme με την AVMA ξεκίνησε το 2005 όταν επιλέχθηκε να είναι ο εκπρόσωπος της AAHA στη Συμβουλευτική Επιτροπή Κλινικών Ιατρών της AVMA στο Συμβούλιο Βιολογικών και Θεραπευτικών Παραγόντων (CPAC).

Αντιπρόεδρος AVMA 2022-2024: Jennifer Quammen

Η Δρ Jennifer Quammen εξελέγη ως αντιπρόεδρος της AVMA 2022-24. Ήταν η μοναδική υποψήφια για τη θέση. Ο Δρ. Κουάμεν είναι απόφοιτος κτηνίατρος του 2011 από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο και απόφοιτος του Προγράμματος AVMA Future Leaders. Έχει υπηρετήσει σε έναν αριθμό οντοτήτων AVMA, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, της Συμβουλευτικής Επιτροπής Πρακτικής και της Επιτροπής Στρατηγικής για την Κτηνιατρική Οικονομική.