Η Falconer δημιουργεί νέα χάρτινη συσκευασία για το Mirror Water

Η Falconer δημιουργεί νέα χάρτινη συσκευασία για το Mirror Water

Januar 28, 2023 0 Von admin

Δημιουργημένα για να συσκευάσουν τα τέσσερα προϊόντα περιποίησης σώματος της Mirror Water, τα πολυτελή και μοντέρνα κουτιά συμπληρώνουν πλήρως το ήθος και την αισθητική ταυτότητα της μάρκας.

Ο Falconer ανέλαβε να σχεδιάσει και να δημιουργήσει τα τέσσερα διαφορετικά μεγέθη χαρτοκιβωτίων.

Εστιασμένη στην παραγωγή μιας εκλεπτυσμένης κλασικής εμφάνισης, η Falconer χρησιμοποίησε την μονή επίστρωση πίσω πλευρά του Incada Silk με ένα ματ βερνίκι, για να δώσει ένα αισθητικά ευχάριστο γήινο χρώμα.

Ένα λοξότμητο ανάγλυφο στο μπροστινό μέρος των χαρτοκιβωτίων προσθέτει λεπτομέρεια προϊόντος. Στην κατασκευή, και τα τέσσερα κιβώτια ακολούθησαν την ίδια μορφή, συμπεριλαμβανομένων των δικτυωτών πινακίδων και των βάσεων crash lock, με εξαρτήματα e-flute για την εξασφάλιση προστασίας για τα γυάλινα δοχεία στο εσωτερικό.

Ο Estée Lalonde, διευθύνων σύμβουλος της Mirror Water, δήλωσε: «Όλη η ομάδα μας είναι απολύτως ενθουσιασμένη με το πώς έγινε η τελική συσκευασία – είναι κομψή και μινιμαλιστική, εκλεπτυσμένη και κλασική, αφήνοντας το λογότυπο και τα χρώματα Mirror Water να λάμπουν. Σηματοδοτεί στους πελάτες μας μια συναρπαστική πρώτη ματιά στην ταυτότητα της επωνυμίας μας καθώς ξετυλίγουν τα νέα τους προϊόντα. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με το ανάγλυφο φινίρισμα στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας – δημιουργεί μια εμπειρία αφής και ξέρω ότι οι πελάτες μας θα λατρέψουν αυτή την προσοχή στη λεπτομέρεια.”

Ο Colin Pow, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Falconer Print and Packaging, πρόσθεσε: «Η συνεργασία με έναν νέο συνεργάτη συσκευασίας για την ανάπτυξη της ταυτότητας της επωνυμίας μπορεί να είναι αποθαρρυντική, αλλά είμαι βέβαιος ότι έχουμε δημιουργήσει συλλογικά συσκευασίες προϊόντων που θα ευθυγραμμίζονται καλά με τις προσδοκίες των πελατών. ”