Μάθετε περισσότερα για εμάς |  Το δημιουργικό εμφανίζεται τώρα

Μάθετε περισσότερα για εμάς | Το δημιουργικό εμφανίζεται τώρα

November 29, 2022 0 Von admin

Σχετικά με το Δημιουργικό Εμφανίζεται τώρα

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Creative Displays Now είναι γνωστή ως ο κορυφαίος σχεδιαστής και κατασκευαστής οθονών POP υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένων συσκευασιών. Σήμερα, όπου κι αν βρίσκεται η επιχείρησή σας, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Είτε χρειάζεστε βάσεις λιανικής πώλησης, σήμανση καταστημάτων ή κυματοειδείς συσκευασίες, εκτιμούμε την ευκαιρία να σας δείξουμε πόσο αποτελεσματική, αξιόπιστη και γρήγορη είναι η ομάδα μας στο να υλοποιεί το έργο της οθόνης ή της συσκευασίας σας.

Η μοναδική σας πηγή

Δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής οθονών POP. Το Creative Displays Now ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία στο εσωτερικό: σχεδιασμό, κατασκευή, εκτύπωση, διανομή και συσκευασία (εάν είναι απαραίτητο). Αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αποτελεσματικότητας για να σας φέρουμε τις οθόνες και τις συσκευασίες σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

G7 Master Certified

Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι η λιθογραφική προεκτύπωση και το πιεστήριο μας πέρασε το Πτυχίο Master G7 για έλεγχο χρώματος και ακρίβεια, ανανεώνοντας την πρόκριση για άλλη μια χρονιά.

g7_master_certification

Αυτό το προσόν μας τοποθετεί στην ανώτερη κατηγορία των λιθογραφικών εκτυπωτών και μιλά για τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στον πελάτη το καλύτερο δυνατό προϊόν. Η Idealliance περιγράφει ότι «επιδεικνύει, μέσω της παραγωγής εκτύπωσης ή/και δοκιμών, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται και τις θεμελιώδεις πρακτικές που είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση της μεθοδολογίας G7 σε ένα περιβάλλον παραγωγής επικοινωνίας γραφικών».

>> Δείτε περισσότερα: Η Διαδικασία μας

Εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, μικρών και μεγάλων

Είτε είστε μια νεοσύστατη εταιρεία που αναζητά την πρώτη σας έκθεση στο κατάστημα είτε ένας μεγάλος έμπορος λιανικής που αναζητά έναν έμπειρο συνεργάτη με χρόνια εμπειρίας στο κατάστημα, το Creative Displays Now είναι στη διάθεσή σας. Μην ψάχνετε άλλο για οπτικές οθόνες εμπορευμάτων ή συσκευασίες λιανικής.

«Εσείς και η εταιρεία σας κάνατε εξαιρετική δουλειά. Η εξυπηρέτηση πελατών και η ανάκαμψή σας ήταν εξαιρετική – η ομάδα και οι έμποροι λιανικής είναι πολύ ευχαριστημένοι με την οθόνη.»

– Doug H., Sandy Alexander, Inc.

>> Δείτε περισσότερα: Ικανοποιημένες μαρτυρίες πελατών

Η υπόσχεσή μας για την υπηρεσία „ΤΩΡΑ“.

Στο Creative Displays Now, έχουμε μια υπόσχεση εξυπηρέτησης: «Θα σας συμπεριφερόμαστε σαν να είστε ο μεγαλύτερος πελάτης μας και το έργο σας σαν να είναι το πρώτο μας». Οι σύμβουλοι προβολής και συσκευασίας μας είναι διαθέσιμοι για να συζητήσουν ιδέες, λύσεις, ερωτήσεις ή απλά να λάβουν πληροφορίες για το προϊόν σας.

CustomBoxesNow.com

Για να συμπληρώσουμε τις οθόνες των σημείων αγοράς και τις συσκευασίες λιανικής μας, προσφέρουμε επίσης στους πελάτες μας τη δυνατότητα να διαμορφώνουν προσαρμοσμένα κουτιά για τις ανάγκες αποστολής τους.

CustomBoxesNow.com είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο διαμόρφωσης κιβωτίων και παραγγελιών, το οποίο συμπληρώνεται από επταμελές προσωπικό σχεδιασμού και ένα εργοστάσιο παραγωγής 200.000 τετραγωνικών ποδιών. Το Custom Boxes Now δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να παραγγείλουν κουτιά ακριβώς σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους και να τα παραλάβουν την επόμενη μέρα. Το εργαλείο διαμόρφωσής μας επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το συνολικό κόστος του προσαρμοσμένου κουτιού τους, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής και του χειρισμού, ώστε να μην υπάρχουν κρυφά έξοδα.

>> Δείτε περισσότερα: Πόροι

Το Creative Displays Now είναι μέρος του Great Northern Instore

Η Great Northern Corporation είναι ένας παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής, κατασκευαστής και πάροχος υπηρεσιών οθονών στο κατάστημα. Προσφέρουμε λύσεις μίας πηγής με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στη δημιουργική ανάπτυξη, τη μηχανική, την εκτύπωση, την κατασκευή, τη συναρμολόγηση, τη συσκευασία, τη διαχείριση αποθεμάτων και τη διανομή — παρέχοντας δυνατότητες πλήρους εξυπηρέτησης για την εκτέλεση μιας ολοκληρωμένης κυκλοφορίας στην αγορά για όλα τα μεγάλα κανάλια λιανικής.