Οι βροχοπτώσεις σταματούν, από Δευτέρα η θερμοκρασία σταδιακά αυξάνεται

Οι βροχοπτώσεις σταματούν, από Δευτέρα η θερμοκρασία σταδιακά αυξάνεται

Januar 29, 2023 0 Von admin

Χιόνια θα πέφτουν και σήμερα, ενώ τη Δευτέρα θα έχουμε ηλιοφάνεια. Στη Σερβία σήμερα οι βροχοπτώσεις σταματούν, θα πνέει άνεμος κατά τη διάρκεια της ημέρας μόνο σε λοφώδεις και ορεινές περιοχές.

Θερμοκρασία το πρωί από -1 έως 3 βαθμούς, η υψηλότερη ημερήσια από 1 βαθμό έως 5 βαθμούς.

Στο Ποζάρεβατς είναι πιθανό να σημειωθεί ασθενής χιονόπτωση μέχρι το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα είναι ξηρός και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 3 βαθμούς.

Ο άνεμος είναι ασθενής και μέτριος, στα ανατολικά της Σερβίας και ισχυρός, από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις.

U Δευτέρα πρωί κρύο, με ελαφρύ έως μέτριο παγετό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέτρια νεφελώδης, ξηρή και ελαφρώς πιο ζεστή με σύντομη καθαρότητα. Ο άνεμος είναι ασθενής και μέτριος από δυτικούς και νοτιοδυτικούς, στα ανατολικά βορειοδυτικοί. Η χαμηλότερη θερμοκρασία από -4 έως 0 βαθμούς, η υψηλότερη από 3 έως 7 βαθμούς. Το βράδυ στα βόρεια και κατά τη διάρκεια της νύχτας σε άλλες περιοχές, νέες νεφώσεις με χιόνια κατά τόπους.

U Τρίτη μέτρια έως εντελώς συννεφιασμένη και θυελλώδης, μερικές φορές με βροχές ή χιόνια. Άνεμος ασθενής και μέτριος, στη Βοϊβοντίνα και στα ανατολικά και ισχυρός, βορειοδυτικοί. Η χαμηλότερη θερμοκρασία από -3 έως 2 βαθμούς, η υψηλότερη από 5 έως 8 βαθμούς.

Την Τετάρτη μετά από συννεφιά το πρωί, κατά τόπους με ασθενή χιονόπτωση, κατά τη διάρκεια της ημέρας ξηρός με σύντομη καθαρότητα. Άνεμος ασθενής έως μέτριος από δυτικοί. Η χαμηλότερη θερμοκρασία από -4 έως 3 βαθμούς, η υψηλότερη ημερήσια από 6 έως 10 βαθμούς.