Ο Conybeare επιβεβαιώθηκε ως νέος πρόεδρος των The Can Makers

Ο Conybeare επιβεβαιώθηκε ως νέος πρόεδρος των The Can Makers

Januar 29, 2023 0 Von admin

Ο Conybeare είναι εμπορικός διευθυντής στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία στην Crown Bevcan. Αναλαμβάνει τον Simon Gresty, γενικό διευθυντή metal – beverage UK and Ireland, Ardagh Group.

Εκλεγμένος ομόφωνα από την επιτροπή, η Conybeare έχει εμπειρία στις προμήθειες, την εμπορική διαχείριση και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

Είπε: «Τα τελευταία δύο χρόνια, ο κλάδος αντιμετώπισε μια σειρά από εξαιρετικές προκλήσεις και οι ενδιαφερόμενοι σε όλη την αλυσίδα αξίας επιδεικνύουν συνεχώς την ανθεκτικότητά τους και την καινοτόμο ικανότητά τους να φτάσουν σε αυτές. Φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές σημαντικές προκλήσεις, αλλά η επιταχυνόμενη ζήτηση για κουτάκια αναψυκτικών που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι απόδειξη της δημοτικότητας του κουτιού στους καταναλωτές και των αποδεδειγμένων διαπιστευτηρίων ως βιώσιμης μορφής συσκευασίας.

«Αυτή η παγκόσμια εστίαση στη βιωσιμότητα πρόκειται μόνο να αυξηθεί και το κουτί αναψυκτικών, το οποίο είναι ήδη η πιο ανακυκλωμένη μορφή συσκευασίας ποτών στον κόσμο, βρίσκεται σε ιδανική θέση για να βοηθήσει τις επωνυμίες, τους λιανοπωλητές και τους καταναλωτές να βελτιώσουν περαιτέρω τις περιβαλλοντικές επιδόσεις και να κάνουν θετική επιλογή για το περιβάλλον.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Simon για τον ενθουσιασμό και την ηγεσία του κατά τη διάρκεια της θητείας του – η δουλειά του ήταν καθοριστική για την παγίωση της θέσης του κουτιού ως κορυφαίας μορφής συσκευασίας, που χρησιμοποιείται πλέον συνήθως για τη συσκευασία κρασιών υψηλής ποιότητας, κοκτέιλ ποιότητας μπαρ και, φυσικά, μιας ποικιλίας ολοένα και πιο εξελιγμένων αναψυκτικών.

«Τους επόμενους μήνες, οι Can Makers θα συνεχίσουν να προχωρούν σε μια σειρά από πρωτοβουλίες και προγράμματα επικοινωνίας για την υποστήριξη της βιομηχανίας, την προώθηση του κουτιού αναψυκτικών ως την προτιμώμενη μορφή για τη συσκευασία ποτών και την προβολή των διαπιστευτηρίων βιωσιμότητας του κουτιού».