Προγράμματα Business Pathway στο INTO Newcastle |  Οδηγός για διεθνείς φοιτητές

Προγράμματα Business Pathway στο INTO Newcastle | Οδηγός για διεθνείς φοιτητές

Februar 22, 2022 0 Von admin

Έχετε έναν εκκολαπτόμενο επιχειρηματικό εγκέφαλο; Ή μήπως είστε ένας υπέροχος έμπορος; Αν θέλετε να σπουδάσετε επιχειρήσεις στο εξωτερικό, στο Πανεπιστήμιο του Newcastle ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ Το Business School είναι το τέλειο μέρος για να μάθετε για το μέλλον της εργασίας, της ηγεσίας και της βιώσιμης βιομηχανίας.

Ας επιστρέψουμε όμως στα βασικά. Πώς θα σας βοηθήσουν τα προγράμματα επιχειρηματικής διαδρομής INTO Newcastle να φτάσετε στο Newcastle Business School; Πώς είναι πραγματικά να μελετάς σε αυτά τα μαθήματα; Η Sarah Cornforth, Υπεύθυνη Επιχειρηματικής Μονάδας του Ιδρύματος στο INTO Newcastle, μας δίνει τις εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει το μονοπάτι του Business Foundation μοναδικό.

Πώς είναι το μονοπάτι του Business Foundation;

Το μονοπάτι INTO Newcastle’s Business Foundation σάς βοηθά να προετοιμαστείτε για το πρώτο έτος ενός προπτυχιακού τίτλου στο Newcastle, σε μια σειρά θεμάτων από τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά μέχρι τη διαχείριση και το μάρκετινγκ. Το πιο σημαντικό, είναι επίσης να βοηθήσουμε τους μαθητές να αισθάνονται άνετα σε ένα νέο περιβάλλον μάθησης.

„Ο Διεθνές Ίδρυμα Επιχειρήσεων και Διοίκησης Το μονοπάτι είναι βασικά σαν ένα μάθημα γεφύρωσης για να πειστούν οι φοιτητές σε προπτυχιακές σπουδές και να εξοικειωθούν με το εκπαιδευτικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου», εξηγεί η Sarah. «Οπότε πραγματικά είναι μια ωραία μετάβαση για αυτούς να ενσωματωθούν ακόμα καλύτερα όταν φτάσουν στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ».

Πώς είναι να σπουδάζεις στο πρόγραμμα Business pathway του Newcastle;

μαθήματα επιχειρήσεων Ηνωμένο Βασίλειο

Δεν είστε σίγουροι για τη διαφορά μεταξύ μιας διάλεξης ή ενός σεμιναρίου; Τα μαθήματα INTO’s Foundation σάς εισάγουν στη μάθηση πανεπιστημιακού τύπου ήπια, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα αλληλεπιδράσετε και θα συμβάλλετε στις συζητήσεις όταν φτάσετε στη σχολή επιχειρήσεων.

Όπως εξηγεί η Σάρα: «Οι μαθητές διδάσκονται μέσω διαλέξεων και κάθε εβδομάδα έχουν δύο σεμινάρια που είναι πολύ διαδραστικά. Αυτό κάνει τους μαθητές να συμμετέχουν σε συζητήσεις στην τάξη όπου μπορούν να εφαρμόσουν τη θεωρητική γνώση σε παραδείγματα πραγματικών περιπτώσεων. Προσφέρουμε επίσης πολλούς προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα τους, και οι φοιτητές απολαμβάνουν πραγματικά αυτή την πτυχή του μαθήματος».

Τι το ιδιαίτερο έχει το πρόγραμμα Business pathway του Newcastle;

Newcastle Business School

Εκτός από τη μελέτη βασικών θεματικών τομέων όπως οι επιχειρήσεις, τα μαθηματικά και η λογιστική, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε αυτές τις ήπιες δεξιότητες που αγαπούν οι εργοδότες: επίλυση προβλημάτων, ανεξαρτησία και δημιουργικότητα.

«Η ενότητα των ολοκληρωμένων σπουδών εστιάζει σε μεγάλο βαθμό σε βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες που χρειάζονται οι φοιτητές για να ενσωματώσουν καλά στο Πανεπιστήμιο του Newcastle, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι οι φοιτητές ξεχωρίζουν σε μια ανταγωνιστική αγορά όταν έρχονται να αναζητήσουν εργασία», λέει η Sarah.

Η επιτυχία στην επιχείρηση δεν αφορά μόνο την ακαδημαϊκή σας επίδοση, η χρήση περιπτωσιολογικών μελετών σάς δίνει την ευκαιρία να επιλύσετε ζητήματα του πραγματικού κόσμου – προβλήματα που συνεπάγονται τη σκέψη «έξω από το κουτί».

«Η κριτική σκέψη είναι κάτι που ενθαρρύνουμε έντονα. εξαρτάται από την επίλυση προβλημάτων και την τόνωση της δημιουργικότητας των μαθητών».

Πώς μπορώ να προχωρήσω στο Newcastle Business School;

Η πρόοδος στο επιλεγμένο επιχειρηματικό μάθημα από το μονοπάτι σας εξαρτάται από τους βαθμούς και τη συμμετοχή σας. Ωστόσο, του Διεθνούς Ιδρύματος εγγυημένη εξέλιξη και INTO Newcastle’s pathway progression rate επιτυχίας του 98% σημαίνει ότι είσαι σε ασφαλή χέρια! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από περισσότερα από 10 πτυχία προόδου στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ.

«Μετά από αυτό το μάθημα, έχουμε μια εξαιρετική επιτυχία στο ποσοστό προόδου στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ, όπου οι φοιτητές θα κάνουν μετά το προπτυχιακό τους πτυχίο», εξηγεί η Σάρα.

Μάθετε για το Διεθνές Ίδρυμα Επιχειρήσεων και Διοίκησης στο INTO Newcastle ή ανακαλύψτε το Διεθνές Έτος Πρώτο στο Business στο INTO Newcastle.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε „INTO Newcastle φοιτητές αγκαλιάζουν τον κόσμο των επιχειρήσεων‚.

Εγγραφείτε στις διαδικτυακές μας κοινότητες στο Facebook, Ίνσταγκραμ, Κελάδημα, YouTube και Τικ Τοκ.