Πώς να εγγυηθείτε τη θέση σας σε μια από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο

Πώς να εγγυηθείτε τη θέση σας σε μια από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο

September 20, 2022 0 Von admin

Οι φετινές πολυπόθητες κατατάξεις του παγκόσμιου πανεπιστημίου QS ανά Θέμα κυκλοφόρησαν – και το Bayes Business School του City, University of London βρίσκεται στα κορυφαία 60 για επιχειρηματική εκπαίδευση. Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι το 2011 υπήρχαν περίπου 13.000 σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Υπάρχουν μόνο 8 σχολές επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο στις κορυφαίες 60 του κόσμου – έτσι ο Bayes είναι πραγματικά μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ, συμπεριλαμβανομένων:

 • London Business School
 • Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ
 • Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης
 • The London School of Economics
 • Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ

Αλλά τι κάνει το Bayes Business School τόσο καλό; Θα σπουδάσει εκεί Πραγματικά σας βοηθά να βρείτε μια καλύτερη δουλειά; Και πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι θα μπείτε;

στη σχολή επιχειρήσεων του πανεπιστημίου της πόλης

Πρώτα πράγματα πρώτα: γιατί το Bayes Business School είναι ένα από τα καλύτερα;

 • Είναι τριπλά διαπιστευμένο: Η Bayes αναγνωρίζεται από τους τρεις μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς οργανισμούς διαπίστευσης σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο.
 • Επικεντρώνεται στην καριέρα: κορυφαίοι εργοδότες στοχεύουν πτυχιούχους Bayes για προσλήψεις, συμπεριλαμβανομένων των IBM και Goldman Sachs.
 • Βρίσκεται στην τέλεια τοποθεσία: Το Bayes βρίσκεται κοντά στην οικονομική περιοχή του Λονδίνου, όπου υπάρχουν παγκόσμιες επιχειρήσεις, διεθνείς τράπεζες και ατελείωτες ευκαιρίες.
 • Είναι πρωτοποριακό: το πτυχίο Αναλογιστικής Επιστήμης είναι το μακροβιότερο πρόγραμμα του είδους του.
 • Θα αποδώσει: Οι απόφοιτοι του Bayes κερδίζουν μέσο μισθό £52.167 πέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, σύμφωνα με το Adzuna 2022. Αυτός είναι υψηλότερος από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου (ναι, ακόμη και της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ!)
City University London Bayes Business School

Το να σπουδάσεις στο Bayes σημαίνει ότι θα βρεις μια καταπληκτική δουλειά;

Λοιπόν, όχι από μόνο του – όπως σε κάθε πανεπιστήμιο, και μόνο που σπουδάζεις εκεί δεν σου εγγυάται τίποτα. Αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα εσείς μπορώ βασιστείτε, είναι ότι θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

«Επέλεξα να κάνω ένα ετήσιο πρόγραμμα τοποθέτησης μεταξύ 2ου και 3ου έτους [of my degree]που ήταν ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου», εξηγεί η Sabina – πτυχιούχος Bayes από το Κιργιστάν.

«Κατάφερα να εξασφαλίσω έναν ρόλο ως Hedge Fund Data Analyst στην UBP», συνεχίζει. «Αυτή η εμπειρία με βοήθησε να πάρω μια καλοκαιρινή πρακτική στη BlackRock, τον μεγαλύτερο διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, μετά την οποία [was offered] ένας απόφοιτος [position].»

Εκτός από τοποθετήσεις και πρακτικές που αλλάζουν τη ζωή, η Bayes προσφέρει πολλές διαφορετικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας, όπως:

 • Μαθήματα που καθοδηγούνται από ακαδημαϊκούς με εμπειρία στον πραγματικό κόσμο (ώστε να μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις καυτές ερωτήσεις σας!)
 • Ενότητες απασχολησιμότητας για ΚΑΘΕ πτυχίο.
 • Ισχυροί δεσμοί με εταιρείες στο Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον υπόλοιπο κόσμο.
 • Ένα βραβευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής καθοδήγησης.
σπουδές στο Bayes Business School City του Λονδίνου στο πανεπιστήμιο

Λοιπόν, ποιο είναι το μυστικό; Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι θα μπείτε;

Όλα ξεκινούν με μια πορεία πορείας.

INTO City, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσφέρει στους ξένους φοιτητές τη μόνη ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή προς το Bayes Business School – το International Foundation in Business and Economics with Accounting.

Η Sabina ξεκίνησε το ταξίδι της στο εξωτερικό στο INTO, το οποίο τη βοήθησε να προχωρήσει στο BA (Hons) Banking and International Finance στο Bayes. «Το INTO με έφερε εδώ που είμαι τώρα και η επιλογή μου να σπουδάσω στο INTO ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου».

Το μάθημα αναπτύσσεται σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή ομάδα του πανεπιστημίου για να σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο Bayes Business School. Όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα και ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις του πανεπιστημίου, θα έχετε εγγυημένη θέση.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το 85% των φοιτητών στο INTO City του Πανεπιστημίου του Λονδίνου παίρνει 1αγ ή 2:1 στο βαθμό τους – έτσι είστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσετε και εσείς.

Ενδιαφερόμενος? Μάθετε περισσότερα για το INTO’s International Foundation in Business and Economics with Accounting.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, LinkedIn, YouTube και Τικ Τοκ.