Πώς να σχεδιάσετε στρατηγικά τη διατροφική σας καριέρα — Η Ακαδημία Επιστημών Υγείας

Πώς να σχεδιάσετε στρατηγικά τη διατροφική σας καριέρα — Η Ακαδημία Επιστημών Υγείας

Januar 1, 2023 0 Von admin

Θέλετε να κάνετε μια μετάβαση στη διατροφή ή νιώθετε ότι η διατροφική σας καριέρα έχει σταματήσει αυτήν τη στιγμή και χρειάζεται ώθηση;

Το κάνουμε αυτό εύκολο για εσάς στο The Health Sciences Academy!

Αποκτήστε τη σαφήνεια που χρειάζεστε σχετικά με τη διατροφική σας σταδιοδρομία και ανακαλύψτε τα επόμενα βήματά σας για επιτυχία καθώς ολοκληρώνετε κάθε στοιχείο της Ακαδημαϊκής περιοδείας σας με την Ακαδημία Επιστημών Υγείας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να σχεδιάσετε την επαγγελματική σας επιτυχία.

Από πού πρέπει να ξεκινήσετε;

Το κλειδί για τη λήψη σπουδαίων αποφάσεων σχετικά με τη διατροφική σας καριέρα είναι να γνωρίζετε όλες τις επιλογές σας και τα πιθανά αποτελέσματα αυτών των επιλογών. Αυτές περιλαμβάνουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα ήταν διαθέσιμες σε εσάς μόλις κάνετε αυτή την επιλογή και τις δεσμεύσεις που θα απαιτούνταν από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων πιστοποιητικών, την απόκτηση ασφάλισης για πρακτική άσκηση, την απόκτηση κανονικών ωρών CPD για να αυξάνετε συνεχώς τις γνώσεις σας, αφιερώνοντας χρόνο για να μάθετε τύπος υποστήριξης που χρειάζονται οι πελάτες από εσάς και ούτω καθεξής.

Τι θα γινόταν αν είχατε ένα μοναδικό μέρος όπου θα μπορούσατε να εξερευνήσετε όλες τις επιλογές σταδιοδρομίας σας και να φύγετε με ένα σαφές σχέδιο για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;

Αυτό ακριβώς σας προσφέρει σήμερα η Ακαδημαϊκή Περιήγηση που σας έφερε το The Health Sciences Academy!

Αν θα θέλατε να συμμετάσχετε σε μια επαγγελματικά καθοδηγούμενη εμπειρία που σας βοηθά να σχεδιάσετε το μέλλον σας στον χώρο της διατροφής και της υγείας, τότε είστε καλεσμένοι να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες που σας περιμένουν μέσω της ολοκαίνουργιας Ακαδημαϊκής μας Περιοδείας.

Γιατί οι ηγέτες διατροφής του μέλλοντος πρέπει να έχουν σαφήνεια στην πορεία τους προς την επιτυχία;

Καταλαβαίνουμε πόσο μπερδεμένο μπορεί να φαίνεται όταν πρόκειται να βουτήξετε σε μια καριέρα στη διατροφή που μπορεί να αισθάνεστε προκλητική αλλά απίστευτα ικανοποιητική. Έτσι, θέλουμε να διευκολύνουμε όσους θέλουν να κάνουν αυτή τη μετάβαση ή ακόμα και να εξελιχθούν ως επαγγελματίες διατροφής.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε όλα όσα σας περιμένουν μέσα στην Ακαδημαϊκή Περιοδεία;

Ας αρχίσουμε!

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Ακαδημαϊκή σας Περιοδεία

Καθώς βυθίζεστε στην Ακαδημαϊκή Περιήγηση, θα ανακαλύψετε μια έκθεση 360° του τι έχει να προσφέρει η Ακαδημία Επιστημών Υγείας που θα σας βοηθήσει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία.

Αυτή η συναρπαστική περιοδεία φέρνει όλους τους σημαντικούς πόρους που χρειάζεστε για τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας σας σε μια μοναδική εμπειρία – συμπεριλαμβανομένης αξιολόγησης στρατηγικής σταδιοδρομίας με αποτελέσματα και συστάσεις, περιλήψεις πιστοποίησης των 14 προηγμένων ειδικοτήτων μας, ενότητες επίδειξης από κάθε πιστοποίηση, προγράμματα σπουδών, ευκαιρίες σταδιοδρομίας, ένα δωρεάν Nutrition Career Review, διαδικτυακά σεμινάρια με πιστοποίηση CPD, δωρεάν μαθήματα και πολλά άλλα – ώστε να αποκτήσετε τη σαφήνεια που χρειάζεστε για να διαμορφώσετε το μέλλον σας ως ηγέτης διατροφής.

Σχεδιάστε στρατηγικά τη διατροφική σας καριέρα

Έτσι, για να σχεδιάσετε στρατηγικά τη διατροφική σας καριέρα, δημιουργήσαμε μια εμπειρία που περιλαμβάνει τα ακόλουθα 6 βήματα:

ΒΗΜΑ 1. Ανακαλύψτε τη μελλοντική σας πορεία προς την επιτυχία ολοκληρώνοντας την Αξιολόγηση Στρατηγικής Σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένων αποτελεσμάτων και εξατομικευμένων συστάσεων για εσάς.

ΒΗΜΑ 2. Ελέγξτε τα τρέχοντα επίπεδα γνώσεών σας στη διατροφική επιστήμη κάνοντας ένα βαθμολογημένο τεστ: Πόσα πραγματικά γνωρίζετε για τη διατροφή;

ΒΗΜΑ 3. Εξερευνήστε τα αγαπημένα σας θέματα για να βρείτε την προτιμώμενη θέση σας: Ποιες είναι οι καλύτερες ευκαιρίες στον κλάδο της διατροφής για εσάς;

ΒΗΜΑ 4. Μάθετε εάν η καθοδήγηση συμπεριφοράς είναι για εσάς ή όχι: Πώς ξέρετε αν η καθοδήγηση πελατών είναι πραγματικά για εσάς;

ΒΗΜΑ 5. Βελτιώστε τη συνεχή επαγγελματική σας εκπαίδευση: Τι είδους γνώσεις χρειάζονται για να ακολουθήσετε την πορεία σας;

ΒΗΜΑ 6. Αποκτήστε σαφήνεια για την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση: Ακούστε από άλλους που μπορεί να εμπνεύσουν το δικό σας ταξίδι.

Ενδιαφέρεστε;

Διαβάστε παρακάτω καθώς εξετάζουμε κάθε ένα από αυτά τα βήματα λεπτομερώς και θα σας βοηθήσουμε να πλησιάσετε την καριέρα των ονείρων σας!

1. Ανακαλύψτε τη μελλοντική σας πορεία ολοκληρώνοντας την Αξιολόγηση Στρατηγικής Σταδιοδρομίας σας

Για να σχεδιάσετε το μέλλον σας στη διατροφή απαιτεί σαφήνεια. Και για να αποκτήσετε αυτή τη σαφήνεια, πρέπει πρώτα να ανακαλύψετε τι σας αρέσει και να δείτε όλες τις επαγγελματικές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Η ολοκλήρωση μιας αξιολόγησης στρατηγικής καριέρας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό. Σε βοηθάει:

  • Συνειδητοποιήστε τα ενδιαφέροντά σας και εντοπίστε τις δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξετε
  • Προσδιορίστε πιθανές επαγγελματικές διαδρομές με βάση τα ενδιαφέροντά σας και τις δεξιότητές σας
  • Ανακαλύψτε τα επόμενα βήματα σε μια νέα κατεύθυνση ή θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο όσον αφορά την καριέρα

Τα καλά νέα? Μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη διαύγεια ΣΗΜΕΡΑ!

→ Μεταβείτε εδώ τώρα για να ξεκινήσετε την Αξιολόγηση Στρατηγικής Σταδιοδρομίας.

2. Δοκιμάστε τα τρέχοντα επίπεδα γνώσεων σας στη διατροφική επιστήμη

Πόσα πραγματικά γνωρίζετε για τη διατροφή;

Η έρευνα δείχνει ότι το Διαδίκτυο δημιουργεί μια διογκωμένη αντίληψη της αυτογνωσίας – απλώς μας κάνει να νιώθουμε ότι έχουμε όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε, ένα κλικ μακριά. Αλλά όταν δοκιμάζεται, αυτή η γνώση μας βοηθά να δώσουμε ακριβείς απαντήσεις που δεν είναι γεμάτες παραπληροφόρηση και προκαταλήψεις.

Ο βέλτιστος δρόμος για την απόκτηση εκπαίδευσης βασισμένης σε στοιχεία είναι μέσω της αντικειμενικής μάθησης και της κριτικής αξιολόγησης της διαθέσιμης επιστημονικής έρευνας. Λοιπόν, πού βρίσκεστε με αυτή τη γνώση;

Κάντε το Κουίζ Γνώσεων Διατροφής και μάθετε πού ταιριάζουν οι τρέχουσες γνώσεις σας και τα σημεία που θέλετε να βελτιώσετε!

→ Κάντε το Κουίζ Γνώσεων Διατροφής εδώ.

3. Εξερευνήστε τα αγαπημένα σας θέματα για να βρείτε την προτιμώμενη θέση σας

Ποιοι είναι οι ιδανικοί σας πελάτες και πελάτες; Ποιες είναι οι καλύτερες ευκαιρίες στον κλάδο της διατροφής και πώς πιστεύετε ότι ταιριάζετε; Πού βλέπετε τον εαυτό σας να διαπρέπει; (Εάν έχετε κάνει την Αξιολόγηση Στρατηγικής Σταδιοδρομίας, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις).

Σκεφτείτε το και, στη συνέχεια, βουτήξτε στην Ακαδημαϊκή Περιήγηση και πλοηγηθείτε στα πρώτα μαθήματα και των 14 επαγγελματικών πιστοποιήσεων στο THSA (Είναι δωρεάν να εξερευνήσετε τις πρώτες ενότητες των πιστοποιήσεών μας, ώστε να έχετε μια αίσθηση του τι να περιμένετε).

→ Ξεκινήστε τώρα να εξερευνάτε τις πιστοποιήσεις που έχετε επιλέξει.

4. Πλοηγηθείτε στις βασικές αρχές της καθοδήγησης υγείας

Πώς ξέρετε αν το coaching πελάτες είναι για εσάς; Και πώς καθορίζετε πόσο ευέλικτο είναι κάθε πελάτης; Ανακαλύψτε τις κατευθυντήριες αρχές της καθοδήγησης υγείας και μάθετε εάν η διαπίστευση της ICF είναι για εσάς.

→ Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα παρακολουθώντας το δωρεάν μάθημά μας για τις Βασικές αρχές της Καθοδήγησης Υγείας!

Αφού ολοκληρώσετε αυτό το δωρεάν μάθημα, μπορείτε να δείτε μόνοι σας εάν το coaching είναι για εσάς – ή όχι. Εάν οι πελάτες καθοδήγησης αισθάνονται σωστά, θα έχετε την ευκαιρία αργότερα να υποβάλετε αίτηση για το ICF Accredited Professional Health Coaching Program – ένα πρόγραμμα καθοδήγησης για μαθητές που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν μια προηγμένη εκπαίδευση καθοδήγησης υγείας που θα τους επιτρέψει να εργαστούν και να αποδώσουν σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από τα περισσότερα.

Και αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να γίνετε μέρος του GOLD standard των προπονητών υγείας, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής για το πρόγραμμα ICF Accredited Professional Health Coaching εδώ.

5. Ενισχύστε τη συνεχή επαγγελματική σας εκπαίδευση

Εξερευνήστε πάνω από 60 σύντομα μαθήματα στο Εργαστήριο THSA! Οι επιστήμονές μας στο The Health Sciences Academy επιμελήθηκαν το περιεχόμενο στο Εργαστήριο, καθιστώντας το τον μεγαλύτερο κόμβο μαθημάτων επιστήμης της διατροφής στον κόσμο.

Εάν θέλετε να βουτήξετε στην πιο πρόσφατη επιστήμη σε ένα εξειδικευμένο αντικείμενο ή να υποστηρίξετε τις γνώσεις που αποκτήσατε ολοκληρώνοντας οποιαδήποτε από τις πιστοποιήσεις μας, τότε πρέπει να παρακολουθήσετε μία από τις σύντομες εκπαιδεύσεις μας.

Ολοκληρώστε τη σύντομη εκπαίδευση που επιλέξατε, κερδίστε τις ώρες CPD σας και αναδείξτε τις νέες σας γνώσεις στον κόσμο!

→ Ξεκινήστε να εξερευνάτε 60+ σύντομες προπονήσεις στο Εργαστήριο THSA εδώ.

6. Αποκτήστε σαφήνεια για την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση

Μπορείτε να αποκτήσετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση καθώς περνάτε την Ακαδημαϊκή σας περιήγηση εξερευνώντας εγγραφές διαδικτυακού σεμιναρίου, ολοκληρώνοντας ενότητες πιστοποίησης επίδειξης, ανακαλύπτοντας τις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα ήταν διαθέσιμες, αναθεωρώντας χάρτες επιτυχίας, κάνοντας webinars με πιστοποίηση CPD για τα αγαπημένα σας θέματα. και διαβάζοντας κριτικές αποφοίτων για τις 14 πιστοποιήσεις μας.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι είστε οπλισμένοι με τις σωστές πληροφορίες για να κατανοήσετε πραγματικά τις επιλογές σας και θα σας δείξει πώς να ξεκινήσετε να κάνετε τα κατάλληλα βήματα για την ολοκλήρωση της σταδιοδρομίας.

Τα επόμενα βήματά σας;

Είναι απλό, ξεκινήστε με την Ακαδημαϊκή Περιήγηση σήμερα και ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη διατροφική σας καριέρα αμέσως!

Επίσης, όταν ολοκληρώσετε την Περιήγηση, μπορείτε να λάβετε ένα προαιρετικό Πιστοποιητικό CPD για 5 ώρες CPD! Σωστά. Αυτός είναι ένας βολικός τρόπος για να κερδίσετε τις ώρες CPD σας τις οποίες μπορείτε να προσθέσετε στο βιογραφικό σας και στο προφίλ σας στο LinkedIn. Και αν είστε νέοι στην έννοια της CPD, αυτό το ακρωνύμιο σημαίνει Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Εκπαίδευση και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξετε ότι είστε ενημερωμένοι με τις τρέχουσες γνώσεις και επιδιώκετε ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη.

Λοιπόν, τι περιμένετε?

→ Κάντε τη Δωρεάν Ακαδημαϊκή Περιήγηση τώρα!

Επιπλέον, ένα διαδικτυακό σεμινάριο που θα λατρέψετε

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον σχεδιασμό της στρατηγικής διατροφικής σταδιοδρομίας σας, εδώ είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε με μια ΖΩΝΤΑΝΑ ομάδα επίδοξων ή εργαζόμενων επαγγελματιών διατροφής όπως εσείς!

Λάβετε μέρος στο LIVE webinar μας σε αυτό Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021, στις 4:00 μ.μ. (ώρα Η.Β.) με τον CEO μας, Maurice Castelijn Σχεδιάζοντας τη Διατροφική σας Σταδιοδρομική Στρατηγική.

→ Κάντε κλικ εδώ για να αποθηκεύσετε τη θέση σας τώρα.