Σπουδές στα οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο: οδηγός διεθνούς φοιτητή

Σπουδές στα οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο: οδηγός διεθνούς φοιτητή

Januar 27, 2022 0 Von admin

Οικονομικά. Είναι κάτι περισσότερο από απλά χρήματα. Είναι η μελέτη των ανθρώπων και του πώς χρησιμοποιούνται οι πόροι του κόσμου, συνδυάζοντας ψυχολογία, πολιτική και ιστορία. Ένα πτυχίο οικονομικών θα σας δώσει επίσης υψηλό επίπεδο μαθηματικών και στατιστικών δεξιοτήτων.

Καθώς οι ειδικές δεξιότητες για τα οικονομικά ζητούνται σε πολλούς κλάδους, είναι μια ισχυρή επιλογή σταδιοδρομίας. Αν αναρωτιέστε πως να σπουδάσετε οικονομικά στο εξωτερικό, ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει.

Ανακαλύψτε γιατί πρέπει να σπουδάζετε οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο από τους ειδικούς – τον ​​Dr James Watson του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας, Αναπληρωτή Καθηγητή Χρηματοοικονομικής Οικονομικής και τον Mike Brock, Λέκτορα Οικονομικών.

Τι είναι η οικονομία;

Σκεφτείτε τα οικονομικά και ίσως σκεφτείτε τα χρήματα. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στην οικονομία από τα μετρητά. Ο Δρ Γουάτσον εξηγεί, «η οικονομία είναι πρώτα και κύρια η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η κοινωνία και του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρονται οι άνθρωποι».

Και συνεχίζει, «το θέμα είναι σε ποιο μαγαζί να πάτε, σε ποιο εστιατόριο να πάτε, πόσο να φορολογήσετε τα άτομα ή αν θα μειώσετε τους φόρους. Όλες αυτές οι αποφάσεις βασίζονται στην κατανόησή μας για τα οικονομικά και τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άνθρωποι».

«Οικονομία είναι ο τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές και οι παραγωγοί αλληλεπιδρούν στην οικονομία», προσθέτει ο Mike. «Και πώς οι επιχειρήσεις λαμβάνουν αποφάσεις στον πραγματικό κόσμο και ποιες είναι οι επιπτώσεις τους».

Είναι σαφές ότι τα οικονομικά διαδραματίζουν ρόλο στην καθημερινή μας ζωή, καθιστώντας τα ένα σημαντικό –και χρήσιμο– θέμα για σπουδές στο πανεπιστήμιο. Και οι δύο ακαδημαϊκοί πιστεύουν επίσης ότι είναι μια δυνητικά ενδιαφέρουσα επιλογή για σχεδόν οποιονδήποτε να σπουδάσει!

Γιατί να σπουδάσω οικονομικά στο εξωτερικό;

Σπούδασε οικονομικά στο εξωτερικό στο Ηνωμένο Βασίλειο

Είναι απολύτως λογικό να σπουδάζεις οικονομικά στο εξωτερικό – είναι ένα παγκόσμιο μάθημα. Καθώς οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται όλο και περισσότερο διεθνώς, οι σπουδές στο εξωτερικό θα σας δώσουν μια πολύτιμη εικόνα για το πώς λειτουργούν τα οικονομικά σε μια διαφορετική χώρα.

Μην ξεχνάτε ότι οι σπουδές στο εξωτερικό είναι επίσης μια καταπληκτική ευκαιρία να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε διαφορετικούς πολιτισμούς και να κάνετε φίλους από όλο τον κόσμο – όλα αυτά αναπτύσσοντας παράλληλα τις γνώσεις που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη καριέρα.

Ποιες είναι οι επιλογές σταδιοδρομίας μου εάν σπουδάσω οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Σπούδασε οικονομικά στο εξωτερικό

Τα οικονομικά είναι ένα ευρύ θέμα καθώς καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ολόκληρες χώρες χρησιμοποιούν τους πόρους τους. Σύμφωνα με τον Δρ Watson, αυτό σημαίνει ότι όταν σπουδάζετε οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μάθετε μια σειρά από δεξιότητες που είναι χρήσιμες στον παγκόσμιο χώρο εργασίας.

«Υπάρχουν λίγο μαθηματικά, υπάρχει συζήτηση, υπάρχει συζήτηση και υπάρχει κατανόηση του κόσμου στον οποίο ζούμε». Συνεχίζει, «η ικανότητα να εξηγούνται περίπλοκες έννοιες σε μη ειδικούς είναι μια χρήσιμη δεξιότητα που αποκτούν οι φοιτητές οικονομικών κατά τη διάρκεια των σπουδών τους».

Ο Mike, ο οποίος έκανε το διδακτορικό του στην Περιβαλλοντική Οικονομία στο Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας (UEA) προτού γίνει λέκτορας εκεί, συνοψίζει την ομορφιά του να κάνεις ένα πτυχίο οικονομικών: «Έχεις μια επιλογή από τόσους πολλούς διαφορετικούς τομείς που μπορείς να πας και να σπουδάσεις .»

Πώς ακούγεται λοιπόν μια καριέρα ως επιτυχημένος οικονομολόγος, επιχειρηματικός αναλυτής ή σύμβουλος διαχείρισης; Σπουδάστε οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα αποφοιτήσετε με τις δεξιότητες να εργαστείτε παγκοσμίως σε τομείς τόσο διαφορετικούς όπως:

  • τραπεζικές και επενδύσεις
  • λογιστική και επιχειρηματική
  • κυβέρνηση και δημόσια διοίκηση
  • παροχής συμβουλών και πολιτικής.

Πού μπορώ να σπουδάσω οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Εάν θέλετε να σπουδάσετε οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, γιατί να μην εξετάσετε το UEA; Ένα από τα 200 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου (Times Higher Education World University Rankings 2011-22), η UEA προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες διδασκαλίας και βελτίωσης της απασχολησιμότητας σε μια από τις ασφαλέστερες πανεπιστημιουπόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου (Times Higher Education Student Experience Survey 2018).

Η πανεπιστημιούπολη της UEA είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό μέρος για να ζεις και να σπουδάζεις. Έχει σχεδιαστεί ως μια μίνι πόλη για φοιτητές, ώστε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε κοντά. Ρίξε μια ματιά για τον εαυτό σου.

Θα σας κάνουν να νιώσετε αμέσως σαν στο σπίτι σας. «Η UA έχει μακρά ιστορία να υποδέχεται ένα ευρύ φάσμα φοιτητών από όλο τον κόσμο», λέει ο Δρ Watson.

Γιατί να σπουδάσετε οικονομικά στο UEA;

Σπουδές Οικονομικών Η.Β. Πώς να σπουδάσεις οικονομικά

Ακολουθούν τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να σπουδάσετε οικονομικά στο UEA:

  • Κατατάσσεται στα κορυφαία 20 στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα οικονομικά (The Times και The Sunday Times Good University Guide 2021).
  • Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών της UEA έχει παγκόσμια φήμη για την έρευνά της στα συμπεριφορικά και πειραματικά οικονομικά.
  • Υψηλή ικανοποίηση μαθητών: Το 88% των φοιτητών ήταν ικανοποιημένοι με τα οικονομικά τους μαθήματα (National Student Survey 2021).

«Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών υπερηφανεύεται για το βάθος και το εύρος της υποστήριξης που προσφέρουμε στους φοιτητές μας», λέει ο Δρ Watson. Παράλληλα με τις ενότητες, παρέχεται επιπλέον υποστήριξη μαθηματικών και αγγλικής γλώσσας για να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν.

Θα βρείτε επίσης δικτύωση αποφοίτων και τακτικές εκδηλώσεις εργοδοτών, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και εργαστήρια σταδιοδρομίας που προσφέρονται για να σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε την καριέρα σας.

Πώς να σπουδάσετε οικονομικά στο UEA;

Σπούδασε οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο στο UEA

Εάν χρειάζεστε κάποια επιπλέον υποστήριξη για να μπείτε στο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε το INTO UEA μπορεί να σας βοηθήσει. Στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου, το INTO UEA παρέχει διδασκαλία πανεπιστημιακού τύπου για να σας προετοιμάσει για ένα πτυχίο στο UEA.

Το INTO UEA προσφέρει δύο διαδρομές για την έναρξη ενός πτυχίου οικονομικών στο UEA:

  • Ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος, το οποίο σας προετοιμάζει για την είσοδο στο πρώτο έτος ενός προπτυχιακού τίτλου που περιλαμβάνει BSc (Hons) Economics, BSc (Hons) Business Economics και BSc (Hons) Economics and Finance στο UEA.
  • Ένα πρόγραμμα International Year One, το οποίο σας προετοιμάζει για είσοδο στο 2ο έτος ενός προπτυχιακού τίτλου στο Norwich Business School ή στο School of Economics της UEA. Με αυτό το πρόγραμμα, θα ολοκληρώσετε το πτυχίο σας στον ίδιο χρόνο με τους εγχώριους φοιτητές.

Θέλετε να σπουδάσετε οικονομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο; Μάθετε περισσότερα για το πώς είναι να σπουδάζεις στο Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας σχετικά 4 γυναίκες που κάνουν καταπληκτικά πράγματα από τότε που αποφοίτησε από την UEA, ή 6 κρυμμένα μέρη για να ανακαλύψετε κοντά στην UEA.

Εγγραφείτε στις διαδικτυακές μας κοινότητες στο Facebook, Ίνσταγκραμ, Κελάδημα, YouTube και Τικ Τοκ.