Τα 6 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα άτομα που αναζητούν εργασία από απόσταση (και τι να κάνουν αντ ‚αυτού) |

Τα 6 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα άτομα που αναζητούν εργασία από απόσταση (και τι να κάνουν αντ ‚αυτού) |

September 30, 2022 0 Von admin

Συμβαίνουν λάθη εξ αποστάσεως αναζήτησης εργασίας. Και αυτό είναι εντάξει. Θυμηθείτε, η εξ αποστάσεως αναζήτηση εργασίας είναι δύσκολη. Πρέπει να προσέχετε τις απάτες και να ανταγωνίζεστε εκατοντάδες αιτούντες. Επιπλέον, υπάρχουν τόσοι μοναδικοί όροι για την απομακρυσμένη εργασία που πρέπει να γνωρίζετε. Διαφορετικά, καταλήγετε σε μια φοβερή περίπτωση υπερφόρτωσης πληροφοριών και αποτυγχάνετε να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο.

Τι πρέπει να κάνει κάποιος που αναζητά εργασία εξ αποστάσεως 2022; Πρώτον, μην πανικοβάλλεστε. Ο μόνος τρόπος για να διορθώσετε τα λάθη είναι να γνωρίζετε ποια λάθη αναζήτησης εργασίας εξ αποστάσεως κάνετε. Τότε μπορείτε να τα διορθώσετε!

Έτσι, εάν η αναζήτηση εργασίας σας έχει σταματήσει, διαβάστε. Μπορεί να κάνετε κατά λάθος αυτά τα κοινά λάθη που σαμποτάρουν την αναζήτησή σας. Αλλά, μην ανησυχείς. Μόλις μάθετε τι είναι, μπορείτε εύκολα να τα διορθώσετε. Και, όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο πιο εύκολη γίνεται η εξ αποστάσεως αναζήτηση εργασίας.

1. Δεν έχετε εστίαση

Η απομακρυσμένη εργασία έχει πολλά οφέλη. Ο χρόνος και τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν είναι μόνο δύο από τα προφανή. Αλλά, μην ξεχνάτε και τον πολύ σημαντικό «παράγοντα της ευτυχίας»! Οι μελέτες δείχνουν επανειλημμένα ότι απομακρυσμένοι εργάτες = πιο ευτυχισμένοι εργάτες. (Δεν ονόμασα αυτό το ιστολόγιο Work From Home Happiness για τίποτα).

Φυσικά, η τόνωση της ευτυχίας και η απουσία καθημερινής μετακίνησης κάνει την απομακρυσμένη εργασία απίστευτα ελκυστική. Και, δεν σας κατηγορώ που θέλετε να κάνετε οτιδήποτε και τα πάντα για να αποκτήσετε έναν απομακρυσμένο ρόλο το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, υπάρχει ένας σωστός και ένας λάθος τρόπος για να στοιβάζετε τις πιθανότητες απομακρυσμένης εργασίας υπέρ σας.

Δυστυχώς, πολλά ενθουσιώδη άτομα που αναζητούν εργασία από απόσταση επιλέγουν τον λάθος τρόπο. Δηλώνουν ότι θα κάνουν οποιαδήποτε δουλειά αρκεί να είναι δουλειά από το σπίτι.

μην συμβιβαστείτε με καμία απομακρυσμένη εργασία. αναζητήστε αυτά που πραγματικά θέλετε να κάνετε.

Ακούγεται οικείο? Αν ναι, κάνετε ίσως το μεγαλύτερο λάθος στην επιτυχία της αναζήτησης εργασίας.

Θυμηθείτε, ούτε έχετε τα προσόντα ούτε σας ενδιαφέρουν οι κυριολεκτικά χιλιάδες απομακρυσμένες θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Για αρχή, δεν μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως την τέλεια πρόσληψη με αυτήν τη γενική προσέγγιση. Και, το πιο σημαντικό, δεν χρειάζεται να εργάζεστε από το σπίτι. Αντίθετα, εστιάστε σε δουλειές για τις οποίες είστε κατάλληλος και θέλετε πραγματικά να κάνετε.

Θυμάμαι, Οι απομακρυσμένες αναζητήσεις εργασίας δεν είναι παιχνίδι αριθμών. Τα άτομα που αναζητούν εργασία είναι καλύτερα να υποβάλουν αίτηση σε λιγότερες θέσεις εργασίας για τις οποίες είναι καλά προσόντα και ενδιαφέρονται να κάνουν. Αυτό το ονομάζω προσδιορισμό του τύπου απομακρυσμένης εργασίας σας.

Όταν προσδιορίζετε τον τύπο σας, η απομακρυσμένη αναζήτηση εργασίας γίνεται ξαφνικά πιο ξεκάθαρη. Με μεγαλύτερη σαφήνεια, έρχεται περισσότερη πρόοδος. Σε αναζητήσεις εργασίας, πρόοδος = συνεντεύξεις & προσφορές εργασίας.

2. Ψάχνετε σε λάθος μέρη

Οι επώνυμοι πίνακες θέσεων εργασίας είναι ιδανικοί για τοπικές αναζητήσεις εργασίας. Εξ αποστάσεως αναζητήσεις εργασίας; Οχι τόσο πολύ. Αυτό συμβαίνει επειδή οι παραδοσιακοί πίνακες θέσεων εργασίας συχνά αναφέρουν τις εργασίες γραφείου ως φιλικές από απόσταση, ενώ δεν είναι. Οι ανυποψίαστοι που αναζητούν εργασία ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια σε μια αίτηση εργασίας μόνο για να διαπιστώσουν ότι τελικά δεν ήταν απόμακρη.

Ομοίως, η αναζήτηση απομακρυσμένης εργασίας σε ιστότοπους όπως το Craigslist ή το Facebook μπορεί επίσης να είναι χάσιμο χρόνου. Συχνά, οι απατεώνες θηρεύουν όσους αναζητούν εργασία εδώ και υπόσχονται πλούτο εργασίας από το σπίτι για μια μικρή αρχική επένδυση ή αμοιβή. (Περισσότερα για αυτό σε ένα λεπτό).

Φυσικά, αυτές δεν είναι πραγματικές απομακρυσμένες θέσεις εργασίας από νόμιμες εταιρείες. Δεν είναι τίποτα άλλο από απάτες. Περίοδος.

Σας συνιστώ πάντα να τηρείτε τους πίνακες θέσεων εργασίας και το LinkedIn. Αν μπορώ να βρω κυριολεκτικά εκατοντάδες δυνητικούς θέσεις εργασίας σε μια χούφτα τοποθεσιών, μπορείτε και εσείς!

3. Δεν Βελτιστοποιούν τα Βιογραφικά τους

Μια μόνο απομακρυσμένη εργασία μπορεί να λάβει εκατοντάδες αιτήσεις. Ένας υπεύθυνος προσλήψεων δεν μπορεί να τα ξεπεράσει όλα μόνος του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες μεσαίες και μεγάλες εταιρείες βασίζονται στα Συστήματα Παρακολούθησης Αιτητών (ATS) για να κάνουν τη βαρύτητα για αυτές.

Το ATS είναι σε θέση να σαρώσει εκατοντάδες βιογραφικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να βρει τα καλύτερα ταιριαστά για τη δουλειά.

Αλλά, πώς γνωρίζει ένας υπολογιστής ποιοι υποψήφιοι είναι κατάλληλοι και ποιοι όχι;

Λέξεις-κλειδιά!

Σωστά. Το ATS σαρώνει το βιογραφικό σας για λέξεις-κλειδιά. Αν το δικό σου έχει τα σωστά, μπαίνεις στο σωρό «ναι». Εάν όχι, το βιογραφικό σας απορρίπτεται και δεν το βλέπει ποτέ κανένα πραγματικό πρόσωπο.

Τα περισσότερα άτομα που αναζητούν εργασία από απόσταση μην βελτιστοποιήσουν το βιογραφικό τους. Αντίθετα, στέλνουν το ίδιο αντίγραφο σε κάθε εργασία για την οποία κάνουν αίτηση. Σίγουρα, κάνουν αίτηση για δεκάδες θέσεις εργασίας την ημέρα. Αλλά, στο τέλος, δεν λαμβάνουν κλήσεις ή αιτήματα για συνεντεύξεις. Θυμηθείτε, οι απομακρυσμένες αναζητήσεις εργασίας έχουν να κάνουν με την ποιότητα παρά την ποσότητα.

Ναι, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τη βελτιστοποίηση του βιογραφικού σας με λέξεις-κλειδιά. Όμως, αποδίδει μακροπρόθεσμα με μια πιο σύντομη αναζήτηση εργασίας και μεγαλύτερες προσφορές εργασίας!

4. Δεν προετοιμάζονται για απομακρυσμένη εργασία εκ των προτέρων

Οι διευθυντές προσλήψεων θέλουν να ξέρουν ότι είστε έτοιμοι για απομακρυσμένη εργασία ΠΡΙΝ σας προσλάβουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων για απομακρυσμένη εργασία.

Για να το κάνετε αυτό, ρυθμίστε το γραφείο στο σπίτι σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε internet υψηλής ταχύτητας. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε κοινές εφαρμογές και εργαλεία όπως τα Έγγραφα Google και το Slack.

Όσο περισσότερα γνωρίζετε για την απομακρυσμένη εργασία, τόσο το καλύτερο. Μάλιστα, κατά τη διαδικασία της συνέντευξης, θα ερωτηθείτε για την ικανότητά σας να εργάζεστε εξ αποστάσεως. Υπάρχουν κοινές ερωτήσεις συνέντευξης που αφορούν ειδικά τους απομακρυσμένους εργαζόμενους.

Προετοιμάστε τις απαντήσεις εκ των προτέρων για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως έναν εξαιρετικό απομακρυσμένο εργαζόμενο. Ένα έτοιμο γραφείο στο σπίτι και η γνώση της εξ αποστάσεως εργασίας είναι πολύτιμα στην αναζήτηση εργασίας σας.

5. Πέφτουν στο MLM και τα συστήματα πυραμίδων

Γνωρίζουμε πόσο φοβερή είναι η απομακρυσμένη εργασία. Τόσο φοβερό, στην πραγματικότητα, που μερικοί άνθρωποι θα κάνουν τα πάντα για να κλωτσήσουν την καμπίνα τους στο κράσπεδο – συμπεριλαμβανομένου του MLM ή των πυραμιδικών συστημάτων.

Έθεσα ως αποστολή μου να βοηθήσω όσους αναζητούν εργασία να αποφύγουν αυτές τις απάτες από την εργασία από το σπίτι. Τα πολυεπίπεδα μάρκετινγκ και τα συστήματα πυραμίδας βασίζονται στη στρατολόγηση για να βγάλουν χρήματα. Πληρώνετε ένα τέλος για να ξεκινήσετε και στη συνέχεια προσπαθείτε να στρατολογήσετε άλλους.

Το 99% των πωλητών MLM χάνει χρήματα σύμφωνα με το FTc.

Όσο περισσότερα άτομα στην «κάτω γραμμή» σας τόσο περισσότερα κερδίζετε. Ως εκ τούτου, αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή είναι αυτοί που βγάζουν χρήματα. Όλοι οι άλλοι στην πυραμίδα αγωνίζονται να αποκομίσουν κέρδος καθώς στρατολογούν ατελείωτα άλλους.

Υπάρχουν πολλά #bossbabes στο Facebook. Κάνουν την «επιχείρησή» τους να μοιάζει με όνειρο. Κερδίζεις πολλά χρήματα για λίγη δουλειά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε μια προκαταβολή για να ξεκινήσετε.

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, σωστά; Αυτό γιατί είναι.

Παρακαλώ ελέγξτε έξω r/antimlm για περισσότερες συμβουλές για να εντοπίσετε και να αποφύγετε τα συστήματα πυραμίδας.

6. Δεν είναι οργανωμένοι

Οι αναζητήσεις εργασίας είναι δύσκολες. Οι απομακρυσμένες αναζητήσεις εργασίας είναι πιο δύσκολες. Μια απομακρυσμένη αναζήτηση εργασίας μπορεί εύκολα να σας ξεφύγει. Ο καλύτερος τρόπος για να το καταπολεμήσετε αυτό είναι να είστε οργανωμένοι.

Παρακολουθήστε όλες τις θέσεις εργασίας για τις οποίες κάνετε αίτηση. Ένα απλό υπολογιστικό φύλλο μπορεί να το πετύχει αυτό. Σημειώστε πού βρήκατε τη θέση εργασίας, τον τίτλο της θέσης, τα στοιχεία επικοινωνίας και πώς υποβάλατε αίτηση (ATS, απευθείας email).

Η μέση εξ αποστάσεως αναζήτηση εργασίας διαρκεί 5-7 μήνες. Σε αυτό το διάστημα, θα κάνετε αίτηση για εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Είναι αδύνατο να τα παρακολουθείς όλα στο μυαλό σου. Αποκτήστε τη συνήθεια να παρακολουθείτε τις εφαρμογές σας τώρα. Αυτό το απλό βήμα σας βοηθά να αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχο αντί να περιστρέφετε ατελείωτα τους τροχούς σας.

Θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για δραστηριότητες αναζήτησης εργασίας. Το Gmail είναι δωρεάν για χρήση και συνοδεύεται από μπόνους εφαρμογές που χρησιμοποιούν συνήθως απομακρυσμένες ομάδες. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διεύθυνση email για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις εργασίας. Τώρα όλες οι δραστηριότητες αναζήτησης εργασίας στεγάζονται άνετα σε μία (με δυνατότητα αναζήτησης) τοποθεσία.

Λάθη απομακρυσμένης αναζήτησης εργασίας

Ξέρω ότι δεν διαπράττετε σκόπιμα λάθη αναζήτησης εργασίας από απόσταση. Ακόμα και ακόμα, αυτά τα λάθη επηρεάζουν αρνητικά την αναζήτησή σας.

Θυμηθείτε να εφαρμόζετε πάντα τις βέλτιστες πρακτικές αναζήτησης εργασίας εξ αποστάσεως:

  1. Εστιάστε την αναζήτησή σας
  2. Γυρίστε στους πίνακες απομακρυσμένων εργασιών
  3. Βελτιστοποιήστε το βιογραφικό σας
  4. Να είστε έτοιμοι για απομακρυσμένη εργασία
  5. Αποφύγετε το Δικτυακό Μάρκετινγκ/Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ/Άμεσες Πωλήσεις
  6. Οργανώσου

Αυτές οι βέλτιστες πρακτικές καταπολεμούν όλα τα κοινά λάθη εξ αποστάσεως αναζήτησης εργασίας. Σύντομα, η επιμέλειά σας θα αποδώσει με συνεντεύξεις και προσφορές εργασίας. Επιπλέον, θα αποκτήσετε έναν απομακρυσμένο ρόλο που πραγματικά θέλετε!

Μην συμβιβάζεστε με οποιαδήποτε εργασία από το σπίτι. Βρείτε έναν απομακρυσμένο ρόλο που θα αγαπήσετε. Το έχεις αυτό!

Ευτυχώς,

Άσλι

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ συνδέσμους συνεργατών σε όλη τη διάρκεια του Work From Home Happiness. Παρακαλώ διαβάστε τη δήλωση αποκάλυψης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά και πώς τα χρησιμοποιώ 🙂

Τα 6 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν όσοι αναζητούν εργασία από απόσταση (και τι να κάνουν αντ 'αυτού)