Το Creative Displays Now κερδίζει ξανά στα βραβεία OMA 2016

Το Creative Displays Now κερδίζει ξανά στα βραβεία OMA 2016

November 29, 2022 0 Von admin

Τα εφευρετικά μυαλά της Creative Displays Now, μιας διαδικτυακής επωνυμίας της Great Northern Corporation, έφεραν στο σπίτι τέσσερα βραβεία OMA για τη δουλειά τους με την Perrier, την Tradewinds Tea, την 3M και την Purina. Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια απονεμήθηκαν για το στυλ και την εφευρετικότητα που επέδειξαν οι τέσσερις εκθέσεις των καταστημάτων.

Gold: Perrier „Best Trip Ever“ Topper
Το κάλυμμα „Best Trip Ever“ σχεδιάστηκε για να ενσωματώνεται με τις υπάρχουσες στοίβες προϊόντων για να εμφανίζει εντυπωσιακό σχεδιασμό και το δημιουργικό Perrier για την προώθηση των κληρώσεων „Best Trip Ever“ της Perrier. Ο κορυφαίος βγήκε στην κορυφή στα OMA με ένα χρυσό μετάλλιο για προσωρινές εκθέσεις σούπερ μάρκετ.

Βραβευμένη Εμφάνιση Λιανικής

Silver: Tradewinds Jimmy Buffet Iced Tea Display
Μια άλλη οθόνη κληρώσεων, η οθόνη Tradewinds για το Jimmy Buffet Iced Tea απαιτούσε την προώθηση ενός διαγωνισμού καραόκε και παρείχε επίσης μια εμπειρία εμπορίας εκτός ραφιών που αποτύπωσε το ανέμελο, τροπικό θέμα του νέου προϊόντος. Αυτός ο σχεδιασμός πήρε τη δεύτερη θέση για τις προσωρινές οθόνες σούπερ μάρκετ.

Εμφάνιση ορόφου εμπορευμάτων

Χάλκινο: 3M Office Depot/Max Expressions POG
Για να επιδείξει τα διασκεδαστικά και δημιουργικά μοτίβα ταινιών που προσφέρει η 3M, αυτή η οθόνη συνδύασε τη μορφή και τη λειτουργία για να μετατρέψει ένα μεγάλο σύστημα ραφιών σε μια όμορφη παλέτα σχεδίων ταινιών που οι αγοραστές θα μπορούσαν εύκολα να περιηγηθούν. Αυτό το κομμάτι που εμπνέει τη δημιουργικότητα κέρδισε το χάλκινο ανάμεσα στις μόνιμες εκθέσεις για βιβλία, χαρτικά και είδη γραφείου και αναφέρθηκε ότι αύξησε τις πωλήσεις πολύ πέρα ​​από τις προσδοκίες.

Εμφάνιση ραφιών λιανικής

Χάλκινο: Purina Purpose End Cap
Το τελευταίο βραβείο που λήφθηκε ήταν για τη δημιουργική δουλειά που έγινε για να ασχοληθούν και να εκπαιδευτούν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων για ένα νέο προϊόν απορριμμάτων γάτας που διαθέτει μοναδικές επιλογές αρωμάτων. Το εστιακό κάλυμμα παντρεύτηκε την εντυπωσιακή σχεδίαση με ένα χαρακτηριστικό δοκιμής αρώματος, κερδίζοντας χάλκινο βραβείο και αύξηση 680% στις πωλήσεις προϊόντων.

Εμφάνιση προϊόντων για κατοικίδια

Σχετικά με τα ετήσια βραβεία OMA
Από την έναρξη της ετήσιας τελετής απονομής των βραβείων OMA το 1958, αυτή η αποκλειστική εκδήλωση έχει τιμήσει τους καλύτερους από τους καλύτερους στον τομέα των εμπορικών και των σημείων αγοράς. Οι κριτές επιλέγονται μεταξύ των κορυφαίων λιανοπωλητών και παραγωγών στον τομέα του μάρκετινγκ. Αφού επιλεγεί, αυτή η ομάδα διακεκριμένων κριτών αξιολογεί κάθε προβολή με βάση τη γραπτή τεκμηρίωση που υποβλήθηκε από τους ανταγωνιστές, τις φωτογραφίες των ανταγωνιστικών εκθέσεων και τις πραγματικές εκθέσεις στην έκθεση στην έκθεση At Retail Marketplace στο GlobalShop. Κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στον διαγωνισμό OMA και διεκδικούν το πολυπόθητο βραβείο Χρυσού, Ασημιού και Χάλκινου, καθιστώντας αυτόν έναν από τους πιο διάσημους διαγωνισμούς σε όλο το μάρκετινγκ και το λιανικό εμπόριο. Η εντυπωσιακή απόδοση του CDN σε αυτή την εκδήλωση αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και του εξαιρετικού ταλέντου που επιδεικνύεται από τα μέλη του προσωπικού του.

Για να δείτε οθόνες που έχουν κερδίσει προηγούμενα βραβεία, ανατρέξτε στην ενότητα Industry Awards του ιστολογίου μας.

Περισσότερα για το Creative Displays Now
Ως κορυφαίος κατασκευαστής οθονών και εταιρεία σχεδιασμού, η Creative Displays Now παρέχει στους πελάτες μας λύσεις από την αρχή μέχρι το τέλος για όλες τις ανάγκες λιανικής εμπορίας τους. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε βραβευμένο έργο με κάθε ένα από τα έργα μας και είναι τιμή μας που μας αναγνωρίζουν ξανά για το έργο μας φέτος.

Εάν κάποια από τις εργασίες μας τράβηξε την προσοχή σας ή αναζητάτε βραβευμένες εκθέσεις σε καταστήματα, μεταβείτε στο Creative Displays Now ή επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε.