Το Floor Display Stand κέρδισε το χρυσό βραβείο

Το Floor Display Stand κέρδισε το χρυσό βραβείο

Dezember 1, 2022 0 Von admin

Με Ματ Ράγκλ

Η Creative Displays Now, ένα τμήμα της Great Northern Corporation, έλαβε έξι συνολικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού βραβείου στο GlobalShop 2013 στο Σικάγο για τα περίπτερα Goal Zero floor display. Με περισσότερους από 500 εκθέτες στο φετινό διαγωνισμό, είμαστε περήφανοι που ο σχεδιασμός και η καινοτομία μας μπόρεσαν να επιτύχουν το χρυσό βραβείο.

goal_zero_award_winning_display

Επιδαπέδια βάση προβολής για προσωπικά προϊόντα και αξεσουάρ

Καινοτόμα σχεδιασμένο για να εμφανίζει μια ευρεία επιλογή, η βάση προβολής δαπέδου Goal Zero στοχεύει ενεργούς ενήλικες με υψηλότερο εισόδημα που αισθάνονται την ανάγκη να παραμείνουν συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή. Η επαναφορτισιμότητα της σειράς προϊόντων Goal Zero απευθύνεται στα περιβαλλοντικά ιδανικά και αξίες του κοινού-στόχου και στην επιθυμία να υπάρχει ψηφιακή ψυχαγωγία σε απομακρυσμένες τοποθεσίες για όσους βρίσκονται εν κινήσει.

Χαρακτηριστικά εμφάνισης δαπέδου

  • Η οθόνη Goal Zero εμφανίζει τη διασυνδεσιμότητα της σειράς προϊόντων διατηρώντας παράλληλα τη δομική ακεραιότητα που μπορεί να υποστηρίξει υψηλή επισκεψιμότητα „touch-and-play“.
  • Ο σχεδιασμός και η καινοτομία αυτής της οθόνης μπόρεσαν να οδηγήσουν σε αύξηση πωλήσεων τέσσερις φορές σε σχέση με την προηγούμενη ιστορία του προϊόντος.

Οι άλλοι νικητές των βραβείων μας

Επικοινωνήστε σήμερα με το Creative Displays τώρα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε με το επόμενο έργο προβολής λιανικής.

Δημοσιεύτηκε στα Βραβεία Βιομηχανίας