11 Προκλήσεις εξοικονόμησης χρημάτων για να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά

Dezember 31, 2022 0 Von admin

Δοκιμάστε ένα από αυτά προκλήσεις εξοικονόμησης χρημάτων για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε επιπλέον μετρητά φέτος, το καθένα με διαφορετικό τρόπο να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα! Αν ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα τη νέα χρονιά, δοκιμάστε αυτές τις ιδέες για να εξοικονομήσετε μετρητά.

11 Προκλήσεις εξοικονόμησης χρημάτων για να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά

Πρωτοχρονιάτικη πρόκληση για εξοικονόμηση χρημάτων

Ποιος θέλει να εξοικονομήσει χρήματα τη νέα χρονιά;! Είτε θέλετε να εξοφλήσετε κάποια χρέη, είτε να πάτε οικογενειακές διακοπές ή να προσθέσετε στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας, μπορεί να γίνει. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρκετά άσχημα προβλήματα δαπανών, αλλά το κλειδί ζώντας με έναν προϋπολογισμό είναι να εστιάσουμε στις ανάγκες – ΟΧΙ στις επιθυμίες. Μάθετε πώς να κάνετε έναν προϋπολογισμό και να τον τηρήσετε εδώ.

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να κάνουν προϋπολογισμό και αυτή η λίστα με τις διαφορετικές προκλήσεις εξοικονόμησης χρημάτων είναι χρήσιμη. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτές οι μηνιαίες προκλήσεις εξοικονόμησης χρημάτων θα βοηθήσουν!

11 Προκλήσεις εξοικονόμησης χρημάτων για να ξεκινήσετε το νέο έτος

1. Το σχέδιο «Αποθήκευση με αριθμό». – 4 Καπέλα και Οικονομικά

Για αυτήν την πρόκληση μηνιαίας αποταμίευσης, ο φίλος μου Amiyrah περιγράφει έναν εξαιρετικό τρόπο εξοικονόμησης χρησιμοποιώντας στρογγυλούς μηνιαίους αριθμούς. Επισκεφτείτε την ανάρτησή της για να δείτε ακριβώς πώς να την αναλύσετε κάθε μήνα. Στο τέλος του έτους, θα έχετε εξοικονομήσει 340 $ – αλλά συνεχίστε και αυξάνετε τους αριθμούς κάθε μήνα για να εξοικονομείτε ακόμα περισσότερα!

Η πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων 10 $ - Με αυτό το πρόγραμμα εξοικονόμησης 12 μηνών, μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα από 500 $ σε ένα χρόνο!

2. Η πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων $10 που θα σας εξοικονομήσει πάνω από $500 – Μέλι + Ασβέστη

Μάθετε πώς να κάνετε μια πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων με την εύκολη έκδοση χαμηλού κόστους! Μου αρέσει πολύ η πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων των 10 $, απαιτεί να κρύβω 10 $ κάθε εβδομάδα για 52 εβδομάδες το χρόνο. Για να το κάνετε αυτό μια πρόκληση μηνιαίας εξοικονόμησης χρημάτων, ομαδοποιήστε το σε μηνιαία ποσά εάν θέλετε. Αυτό είναι μόνο 40 $ το μήνα (ή 50 $ για τους μεγάλους μήνες με 5 εβδομάδες), δεν είναι και πολύ κακό!

Παραλείψτε το καθημερινό σας latte στο αγαπημένο σας υπερτιμημένο καφέ και είστε έτοιμοι. Μείνετε στο μάθημα και θα έχετε 520 $ στο τέλος του έτους. Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα για να εκτυπώσετε την εικόνα της πρόκλησης εξοικονόμησης χρημάτων 10 $.

πρόκληση εξοικονόμησης πένας

3. Πρόκληση εξοικονόμησης πένας – Αυτή η εύκολη πρόκληση αποταμίευσης ξεκινά με μια δεκάρα. Μάθετε πώς να κάνετε τα χρήματά σας σε πάνω από $650 φέτος από το Smart School House!

Ετήσια πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων για παιδιά

4. Η πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων για τα παιδιά – Mom Dot

Η Trisha στο Mom Dot μοιράζεται έναν διασκεδαστικό τρόπο για να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν πώς να εξοικονομούν τα χρήματά τους. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες προκλήσεις εύκολης εξοικονόμησης χρημάτων, χρησιμοποιεί τέταρτα αντί για ολόκληρα δολάρια, επομένως αυτό θα πρέπει να είναι εύκολο για τα παιδιά να το ακολουθήσουν!

Το απόλυτο βιβλίο προκλήσεων αποταμίευσης

5. The Ultimate Book of Savings Challenges – Αυτό το σημειωματάριο περιέχει τέσσερα διαφορετικά είδη ιδεών πρόκλησης αποταμίευσης με 120 σελίδες παρακολούθησης που θα σας βοηθήσουν να λογοδοτήσετε και να παραμείνετε συνεπείς.

6. Η αρχική πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων 52 εβδομάδων – Μέλι + Ασβέστη

Βασικά, θα αποθηκεύσετε το ποσό σε δολάρια για κάθε αριθμό της εβδομάδας στην οποία βρίσκεστε. Η εβδομάδα 1 θα ήταν 1 $, η εβδομάδα 2 θα ήταν 2 $ και ούτω καθεξής. Μέχρι να φτάσετε στην εβδομάδα 52, θα βάλετε τα τελευταία 52 $ και θα έχετε εξοικονομήσει 1.378 $! Αποκτήστε την πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων 52 εβδομάδων που μπορεί να εκτυπωθεί εδώ.

Περισσότεροι τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων μηνιαίως

Αντίστροφη Πρόκληση Χρημάτων 52 εβδομάδων - Funtastic Life

7. Η πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων 52 εβδομάδων αντίστροφα – Φανταστική ζωή

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μας μηνιαίες προκλήσεις εξοικονόμησης χρημάτων, είναι παρόμοια με αυτή που αναφέρεται παραπάνω – αλλά αντίστροφα! Η σκέψη είναι ότι είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε πιο μεγάλα το νέο έτος, αφού φτάσουμε στον Δεκέμβριο, οι διακοπές κάνουν πιο δύσκολη την εξοικονόμηση μεγαλύτερων ποσών. Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για να δείτε πώς το κάνει το κορίτσι μου Leanette!

Παιχνίδι εξοικονόμησης χρημάτων με 52 κάρτες συλλογής

8. Εβδομαδιαίο παιχνίδι αποταμίευσης με 52 κάρτες – Αυτή η ιδέα εξοικονόμησης χρημάτων χρησιμοποιεί μια τράπουλα και το περίφημο παιχνίδι 52 παραλαβών για να αποφασίσετε πόσα χρήματα θα εξοικονομείτε κάθε εβδομάδα! Κατεβάστε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο από το Frugal Confessions.

9. Ο οδηγός προσωπικής χρηματοδότησης 30 ημερών – Διυλιστήριο 29

Με αυτήν την πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων 30 ημερών, υπάρχουν 30 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για κάθε μία από τις ημέρες του μήνα για να ρίξετε μια ματιά στις οικονομικές σας συνήθειες και να κάνετε απλές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα. Αυτό το σχέδιο προτείνει να αποθηκεύσετε το ποσό σε δολάρια για κάθε ημερομηνία (1$ την 1η, 2$ τη 2η, κ.λπ.) και σας δείχνει πώς να βρείτε τα χρήματα για εξοικονόμηση. Μέχρι το τέλος του προγράμματος πρόκλησης εξοικονόμησης χρημάτων 30 ημερών, το Refinery 29 λέει ότι θα εξοικονομήσετε περίπου $500+!

Αν ψάχνετε για μια πρόκληση εξοικονόμησης 3 μηνών, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για 3 μήνες στη σειρά και να εξοικονομήσετε σχεδόν 1.500 $.

νομίσματα χρημάτων στα χέρια των παιδιών

10. Saving by Age Challenge – Τα παιδιά μπορούν να μάθουν πώς να εξοικονομούν χρήματα με αυτήν την ιδέα εξοικονόμησης χρημάτων που βασίζεται στην ηλικία. Μάθετε πώς μπορούν να έχουν 2.000 $ μέχρι το τέλος αυτής της μακροπρόθεσμης πρόκλησης!

11. Η πρόκληση εξοικονόμησης 5.000 $ – Θέλετε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα; Ακολουθεί μια πρόκληση 12 μηνών με χρήματα 5.000 $ για να δοκιμάσετε, αν θέλετε! Λαϊκή Τράπεζα και Εμπιστοσύνη έχει μια πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων 52 εβδομάδων όπου αύξησαν το εβδομαδιαίο ποσό αποταμίευσης. Τελικά προσθέτει έως και 5.000 $ που εξοικονομήθηκαν, ιδανικό για μια μεγάλη αγορά ή μια μεγάλη κατάθεση ταμιευτηρίου!

Εξοικονόμηση χρημάτων σε μετρητά δολάρια ΗΠΑ

Τώρα ξέρετε πώς να κάνετε μια πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων!

Αν και μπορεί να φαίνεται δύσκολο να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, εσείς και το κάνετε εντελώς. Χρειάζεστε πειθαρχία και σχέδιο, και να θυμάστε, πρέπει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα.

Καλή τύχη σε σας για το νέο έτος! Επίσης, διαβάστε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ως ανύπαντρη μαμά και μάθετε πώς να εξοικονομείτε χρήματα για το κολέγιο για τα παιδιά σας!

Εγγραφείτε: Facebook | Κελάδημα | Ίνσταγκραμ | Pinterest | YouTube

Δοκιμάστε μία από αυτές τις 6 μηνιαίες προκλήσεις εξοικονόμησης χρημάτων για να ξεκινήσετε σωστά τη νέα χρονιά!