7 Εταιρείες με Μεγάλα Οφέλη

September 30, 2022 0 Von admin
Οι δουλειές με τηλέφωνο εργασίας από το σπίτι είναι σε ζήτηση. Επιπλέον, πολλά από αυτά έρχονται με εκπληκτικά οφέλη.
PIN ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Γνωρίζω ότι οι εργασίες εργασίας από το σπίτι στο τηλέφωνο δεν είναι ακριβώς δημοφιλείς. Ωστόσο, δεν πρέπει να τα διαγράψετε εντελώς.

Για αρχή, αυτές οι θέσεις εργασίας είναι άμεσα διαθέσιμες. Όταν θέλετε να εργαστείτε από το σπίτι νωρίτερα παρά αργότερα, αυτά είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Επιπλέον, πολλές δουλειές από το τηλέφωνο στο σπίτι σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών. Ουσιαστικά, είναι σαν να εργάζεσαι σε ένα τηλεφωνικό κέντρο, αλλά μπορείς να κάθεσαι στο δικό σου γραφείο και όχι σε ένα θορυβώδες γραφείο.

Και, οι εργασίες εξυπηρέτησης πελατών από το σπίτι είναι κυρίως αρχικού επιπέδου. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε πολλή εμπειρία για να προσλάβετε. Επιπλέον, υπάρχουν τρόποι για να προωθήσετε την εξ αποστάσεως καριέρα σας στην εξυπηρέτηση πελατών. Σίγουρα, ξεκινάτε με μια εργασία από το σπίτι στο τηλέφωνο, αλλά μπορείτε να καταλήξετε ως επόπτης, διευθυντής ή επικεφαλής τμήματος.

Τέλος, αυτές οι θέσεις εργασίας παρέχουν καθορισμένα χρονοδιαγράμματα, σταθερές αποδοχές και παροχές στους εργαζόμενους! Όχι πολύ άθλια, σωστά;

Έτσι, προτού αποφασίσετε ότι οι εργασίες μέσω τηλεφώνου ή η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι κατάλληλες για εσάς – σκεφτείτε όλα τα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν. Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με επτά θέσεις εργασίας από οικιακή εξυπηρέτηση πελατών με προνόμια.

7 Εργασία από το σπίτι Τηλεφωνικές εργασίες με προνόμια

Μια εργασία τηλεφωνικού κέντρου ή τηλεφώνου από το σπίτι μπορεί να μην βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Ωστόσο, υπάρχουν καταπληκτικές εταιρείες που προσλαμβάνουν επαγγελματίες εξυπηρέτησης πελατών όλο το χρόνο. Ειλικρινά, αυτές είναι εξαιρετικές εταιρείες που πρέπει να ελέγξετε για να ξεκινήσετε μια καριέρα από το σπίτι.

Ως εικονικός εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών, θα απαντάτε στις εισερχόμενες κλήσεις και θα βοηθάτε τους κατόχους καρτών Amex. Οι καλούντες μπορεί να έχουν ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες. Θα ακούσετε τα προβλήματά τους και θα δώσετε λύσεις. Μερικές φορές, (αλλά μόνο όταν χρειάζεται) μπορεί να πουλήσετε προϊόντα σταυροειδών.

Η American Express υπερηφανεύεται για την πρώτης τάξεως υπηρεσία που δικαιούνται οι πελάτες τους ως κάτοχοι καρτών. Θα ενισχύσετε αυτό το επίπεδο εξυπηρέτησης με κάθε αλληλεπίδραση με τον πελάτη. Ευτυχώς, αυτή η νοοτροπία που προσανατολίζεται στην ικανοποίηση δεν χάνεται στους υπαλλήλους. Προσφορές American Express πολύ ανταγωνιστικές αμοιβές και γενναιόδωρα οφέλη:

 • Άδεια μητρότητας και πατρότητας μετ‘ αποδοχών
 • Επιστροφή διδάκτρων
 • Ασφάλιση υγείας, οδοντιατρικής, όρασης και ζωής
 • Σχέδιο αποταμίευσης συνταξιοδότησης
 • Ευέλικτοι λογαριασμοί δαπανών

Η Amex σας αποζημιώνει επίσης για το κόστος του διαδικτύου και του τηλεφώνου σας κάθε μήνα! Θα έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης και θα λάβετε αναγνώριση για μια καλή δουλειά (δεν είναι περίεργο που η American Express ανακηρύχθηκε μια από τις κορυφαίες εταιρείες απομακρυσμένων από το FlexJobs!)

Πιθανότατα γνωρίζετε τη Xerox ως ανθρώπους της μηχανής αντιγραφής. Σήμερα, είναι μια παγκόσμια εταιρεία εγγράφων και επιχειρηματικών λύσεων. Η Xerox διαθέτει επίσης ένα Πρόγραμμα Εικονικού Γραφείου με ποικίλες εργασίες από το σπίτι. Υπάρχει ένας καλός συνδυασμός εργασίας από εργασίες τηλεφωνίας στο σπίτι και ρόλους εκτός τηλεφώνου, όπως:

 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Τεχνική βοήθεια
 • Εισαγωγή/Επαλήθευση δεδομένων
 • Επισήμανση εικόνας
 • Διοικητικός
 • Υποστήριξη επιχείρησης

Η Xerox είναι συχνά δημοφιλής για τις εργασίες εισαγωγής δεδομένων στο διαδίκτυο, αλλά μην ξεχνάτε τους ρόλους της που βασίζονται σε τηλέφωνο με προνόμια!

Λάβετε υπόψη ότι η Xerox έχει ορισμένες απαιτήσεις τοποθεσίας για απομακρυσμένους ρόλους. Ωστόσο, πολλές από τις θέσεις εργασίας εξυπηρέτησης πελατών της είναι διαθέσιμες σε εθνικό επίπεδο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι εργαζόμενοι της Xerox λαμβάνουν ανταγωνιστικές αμοιβές, ευκαιρίες ανάπτυξης και προνόμια όπως:

 • Απαλλαγή επί πληρωμή
 • Εκπτώσεις εργαζομένων
 • Φροντίδα υγείας
 • Ασφάλεια ζωής
 • Πόροι για τη φροντίδα παιδιών και ηλικιωμένων
 • Τα συνταξιοδοτικά αποταμιευτικά προγράμματα

Η Xerox υποστηρίζει τους υπαλλήλους της. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα βοήθειας για απροσδόκητα συμβάντα ζωής. Τέλος, η Xerox είναι φιλική προς το στρατό μέσω του προγράμματος [email protected]

Στη συνέχεια, ας δούμε το Support.com. Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομά του, το Support.com επιλύει ζητήματα τεχνικής υποστήριξης για τους πελάτες του. Για να γίνει αυτό, η εταιρεία προσλαμβάνει εξ αποστάσεως πράκτορες σε όλες τις ΗΠΑ. Αυτοί οι ρόλοι είναι εργασίες με επίκεντρο την τεχνολογία από εργασίες τηλεφώνου στο σπίτι. Ωστόσο, υπάρχουν και εργασίες υποστήριξης συνομιλίας και email. Χρησιμοποιώντας απομακρυσμένους πράκτορες, το Support.com είναι σε θέση να προσφέρει τεχνική υποστήριξη τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες εταιρείες.

ΕΝΑ Τεχνικός Εξυπηρέτησης Πελατών χειρίζεται αιτήματα εισερχόμενης υποστήριξης. Κατά καιρούς, μπορείτε να πραγματοποιείτε και εξερχόμενες κλήσεις. Επιπλέον, οι πράκτορες αντιμετωπίζουν τα παράπονα, επιλύουν τεχνολογικά ζητήματα και κάνουν upsell. Το πιο σημαντικό, το Support.com έχει πλεονεκτήματα όπως:

 • σχέδιο 401 χιλ
 • Άδεια επί πληρωμή
 • Πρόγραμμα αγοράς μετοχών
 • Ιατρικά, οδοντιατρικά και οφέλη όρασης
 • Ευκαιρίες προώθησης

Τέλος, η πληρωμή στο Support.com ξεκινά από 11,00 $ την ώρα. Ωστόσο, μπορείτε να λαμβάνετε τακτικές αυξήσεις. Υπάρχουν επίσης υψηλότερα ποσοστά αμοιβής για δίγλωσσους επαναλήπτες.

4. μήλο Εργασία από το τηλέφωνο στο σπίτι

Μια άλλη εταιρεία με θέσεις εργασίας μέσω τηλεφώνου είναι η Apple. Βάζω στοίχημα ότι είχατε ένα προϊόν της Apple σε κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή η πραγματική χρήση iPhone, iPad ή Mac μπορεί να οδηγήσει σε απομακρυσμένη εργασία – ειδικά όταν είστε ενεργός χρήστης.

Προς το παρόν, η Apple έχει θέσεις συμβούλων συνομιλίας και συμβούλων στο σπίτι. Για να αποκτήσετε αυτούς τους ρόλους, πρέπει να είστε χρήστης iOS. Όσο τα χρησιμοποιείτε (ή τα έχετε χρησιμοποιήσει) πριν, έχετε περάσει το πρώτο βήμα!

Οι πρόσθετες ιδιότητες που απαιτούνται περιλαμβάνουν το πάθος για την τεχνολογία και την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους. Επίσης Σύμβουλοι στο σπίτι παρέχει τόσο εξυπηρέτηση πελατών όσο και τεχνική υποστήριξη. Δεδομένου ότι είναι το πρώτο σημείο επαφής, οι σύμβουλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και επιλύουν ζητήματα προϊόντων, παρέχοντας παράλληλα εξυπηρέτηση πελατών.

Εκτός από την ανταγωνιστική αμοιβή, οι εργαζόμενοι μερικής και πλήρους απασχόλησης λαμβάνουν:

 • Αποζημίωση μέσω Διαδικτύου
 • iMac με ακουστικά
 • Εκπτώσεις προϊόντων
 • Ασφάλεια υγείας
 • Άδεια επί πληρωμή
 • Στοκ

Η Apple θα σας υποστηρίξει επίσης στους επαγγελματικούς σας στόχους και θα σας δώσει το δικό σας σχέδιο επαγγελματικής εξέλιξης. Χωρίς αμφιβολία, η Apple είναι μια εξαιρετική επιλογή για εργασία από το τηλέφωνο στο σπίτι.

Το Sitel είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο λύσεων εξυπηρέτησης πελατών που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες. Με άλλα λόγια, η Sitel συνάπτει συμβάσεις με μεγάλες και μικρές εταιρείες για να χειριστούν τις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών τους. Αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι από τους πελάτες της είναι στον τομέα της οικονομικής, λιανικής, φιλοξενίας και υγειονομικής περίθαλψης.

Επειδή το Sitel λειτουργεί με μια ποικιλία πελατών, α Πράκτορας [email protected] μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες με χρεώσεις, ερωτήσεις λογαριασμού, παραγγελίες και μερικές φορές τεχνική υποστήριξη.

Σε συνδυασμό με την ποικιλία εργασιών, το Sitel παρέχει καλές αμοιβές και καλύτερα προνόμια όπως:

 • Εκπαίδευση επί πληρωμή
 • Ευέλικτα χρονοδιαγράμματα
 • Αποδοχές για διακοπές και διακοπές
 • Μπόνους (cha-ching)
 • Εκπτώσεις εργαζομένων
 • 401 Χιλ
 • Ιατρικά και οδοντιατρικά οφέλη

Λάβετε υπόψη ότι χρειάζεστε μια τηλεφωνική γραμμή, ακουστικό, και υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο. Εφόσον τα έχετε αυτά, το Sitel είναι μια σταθερή πηγή απομακρυσμένης εργασίας.

Μια άλλη επιλογή είναι η Convergys – μια εταιρεία λύσεων διαχείρισης πελατών. Ομοίως με το Sitel, η Convergys συνάπτει συμβάσεις με εταιρείες για να χειριστεί τις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών τους. Με λίγα λόγια, η Convergys σας φέρνει το τηλεφωνικό κέντρο.

ΕΝΑ Convergys Home Agent μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες με ερωτήσεις σχετικά με τους λογαριασμούς του καλωδίου ή να εξηγήσει τα σχέδια κινητής τηλεφωνίας. Η Convergys συνάπτει ως επί το πλείστον συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε μιλήσει με έναν πράκτορα Convergys την τελευταία φορά που τηλεφωνήσατε στον πάροχο ασύρματου δικτύου σας!

Συνολικά οι εργασίες Convergys εργασία από το τηλέφωνο στο σπίτι είναι σαν τις άλλες σε αυτήν τη λίστα. Δεν υπάρχουν χρεώσεις εκκίνησης καθώς και πληρωμένη εκπαίδευση. Εκτός από τις καθορισμένες ωριαίες ηλικίες, το Convergys προσφέρει πολλά προνόμια όπως:

 • Ιατρικά, οδοντιατρικά, οραματικά σχέδια
 • Διακοπές μετ’αποδοχών
 • Παροχές δίδακτρα
 • Ευελιξία χρονοδιαγράμματος
 • Προαγωγή

Αυτή είναι σίγουρα μια ευκαιρία να χτίσετε μια καριέρα στο σπίτι. Εξάλλου, η Convergys προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης σε αφοσιωμένους πράκτορες με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας!

Τέλος, ας δούμε το Concentrix. Αυτή είναι μια μάλλον μοναδική εταιρεία σε σύγκριση με άλλες σε αυτήν τη λίστα. Αντί για ώρες εργασίας, η Concentrix προσφέρει υποστήριξη 24/7 στους πελάτες της. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν εργασίες ολονύκτιας και νωρίς το πρωί από το τηλέφωνο στο σπίτι εδώ. Με άλλα λόγια, είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν το φως του φεγγαριού από το σπίτι!

Σαν Σύμβουλος υποστήριξης προϊόντων με την Concentrix συνεργάζεστε με πελάτες μιας μεγάλης εταιρείας τεχνολογίας. Θα συναντήσετε κάθε είδους κλήσεις λόγω των υπηρεσιών που παρέχει. Αλλά μην ανησυχείτε! Η Concentrix σας εκπαιδεύει ειδικά για αυτό.

Με 40 χρόνια στην επιχείρηση, η Concentrix αναγνωρίζει ότι η επιτυχία της σχετίζεται άμεσα με αυτή των εργαζομένων της. Ξεκίνησαν να διασφαλίσουν ότι οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι, προσφέροντας προνόμια όπως:

 • Ιατρικά οφέλη
 • Μηνιαία κίνητρα απόδοσης
 • Ευέλικτο πρόγραμμα
 • Ευκαιρίες προόδου
 • Άδεια επί πληρωμή

Η ωριαία τιμή ξεκινά από 9,25 $. Ωστόσο, υπάρχουν ευκαιρίες να κερδίσετε μηνιαία μπόνους καθώς και τακτικές αυξήσεις αποδοχών!

Εργασία από το σπίτι Εργασίες τηλεφώνου με προνόμια εργαζομένων

Παρόλο που οι εργασίες εργασίας από το τηλέφωνο στο σπίτι δεν είναι δημοφιλείς, μην τις αποκλείσετε. Συνολικά, η εξυπηρέτηση πελατών είναι σε ζήτηση. Ως αποτέλεσμα, είναι εύκολο να βρεις δουλειά. Έτσι, πριν πείτε όχι, θυμηθείτε τα προνόμια.

Ως επί το πλείστον, υπάρχουν καλά οφέλη όπως άδεια μετ‘ αποδοχών και ασφάλιση. Επιπλέον, πηγαίνετε στη δουλειά από το σπίτι! Τι να μην αγαπάς;

Βρείτε περισσότερες θέσεις εργασίας στο FlexJobs. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το SAVE30 για επιπλέον εξοικονόμηση.

Το έχεις αυτό!