8 χριστουγεννιάτικες ταινίες που κάθε μαθητής πρέπει να δει (ενδιάμεσα στις εξετάσεις)

8 χριστουγεννιάτικες ταινίες που κάθε μαθητής πρέπει να δει (ενδιάμεσα στις εξετάσεις)

Dezember 20, 2021 0 Von admin

Είναι η εποχή! Για τη μη μελέτη και παρακολούθηση χριστουγεννιάτικων ταινιών!

Το σωρό των εργασιών σας αυξάνεται επικίνδυνα και ο ύπνος που έχετε είναι στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, αλλά η σκέψη των Χριστουγέννων σας κάνει να νιώθετε ζεστά και ασαφή μέσα σας (ή τουλάχιστον η σκέψη των Χριστουγεννιάτικων διακοπών κάνει).

Μεταξύ των τελικών εξετάσεων και της μελέτης, υπάρχει ακόμα χρόνος για να στριμώξετε τις αγαπημένες σας γιορτές, σωστά; Αξίζεις ένα διάλειμμα. Ποιες είναι λοιπόν οι κορυφαίες χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να βρίσκονται στη λίστα με τα «must watch» κάθε μαθητή;

Μόνος στο σπίτι

οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες μόνοι στο σπίτι

Αν και η σκέψη ότι η οικογένειά σας θα σας ξεχάσει και θα μείνετε μόνη στο σπίτι ακούγεται λίγο καταθλιπτική για τις διακοπές, ο Macaulay Culkin το κάνει να φαίνεται κάθε άλλο παρά βαρετό. Μόνος στο σπίτι είναι η αγαπημένη ταινία διακοπών πολλών ανθρώπων γιατί όλοι θα ήθελαν να ήταν τόσο κουλ και έξυπνοι όσο ο Culkin σε αυτήν την ταινία. Σοβαρά όμως, θυμάστε τις φοβερές παγίδες που έστησε; Μακάρι να ήμουν τόσο δημιουργικός τώρα, πόσο μάλλον τότε.

Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε την έξοδο από τις ακατάλληλες στολές ζώων στα άσχημα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ σας είναι να παρακολουθήσετε Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα. Θα κάνει τη μετάβαση από το Halloween στα Χριστούγεννα να φαίνεται λιγότερο καταθλιπτική, το υπόσχομαι!

Ξωτικό

τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες ξωτικό

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σοβαρά αυτήν την ταινία ξανά και ξανάδεν παλιώνει ποτέ. Μερικές φορές αναρωτιέμαι ακόμη και αν μπορώ να το δω έξω από την περίοδο των γιορτών, όταν χρειάζομαι ένα καλό γέλιο. Τίποτα δεν ξεπερνά ένα ενήλικο ξωτικό με την αθωότητα ενός παιδιού που ελπίζει στη Νέα Υόρκη και τρώει σιρόπι σφενδάμου σαν να ήταν Καναδός. Δόξα τω Θεώ για τον Will Ferrell.

Ο Άγιος Βασίλης

Αυτή η ταινία θα σας κάνει να εύχεστε ο μπαμπάς σας να είχε την τύχη να γίνει ο νέος Άγιος Βασίλης και να πετάξετε μακριά από όλες τις εξετάσεις σας με ένα έλκηθρο συρμένο από τάρανδο στον Βόρειο Πόλο. Θα σας κάνει να νιώσετε όλος ζεστός και ασαφής μέσα σας και θα σας κάνει να νοσταλγείτε όταν ήσασταν μικροί και ακόμα πίστευατε σε όλα τα μαγικά πράγματα που ήρθαν μαζί με τα Χριστούγεννα. Εννοώ, εξακολουθώ να το κάνω γιατί είναι όλα αληθινά.

Πώς έκλεψε τα Χριστούγεννα ο Grinch

Αυτή η ταινία είναι ιδιαίτερα εξαιρετική για όλους εκείνους τους Debbie-downers εκεί έξω που απλά δεν νιώθουν τα Χριστούγεννα φέτος. Εάν η καρδιά σας αισθάνεται δύο μεγέθη πολύ μικρή, μέχρι το τέλος αυτής της ταινίας δεν μπορείτε παρά να εύχεστε να ζείτε στο Whoville, να οδηγείτε μίνι αυτοκίνητα και να συμμετέχετε στις χριστουγεννιάτικες γιορτές τους.

Θα είμαι σπίτι για τα Χριστούγεννα

Καταρχήν, κυρίες, ο Jonathan Taylor Thomas είναι σε αυτήν την ταινία. Δεύτερον, η απουσία από το σχολείο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε νοσταλγία, ειδικά όταν είστε απασχολημένοι και αγχωμένοι, και το μόνο που θέλετε είναι τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα της μαμάς σας. Αυτή η ταινία, αν και με δραματικά κωμικό τρόπο, μας κάνει να θυμόμαστε πόσο υπέροχο θα είναι να πάμε επιτέλους σπίτι για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ας ελπίσουμε απλώς ότι το ταξίδι σας στο σπίτι δεν περιλαμβάνει το να κολλήσετε με το κοστούμι του Άγιου Βασίλη και να κάνετε ωτοστόπ.

Πεθαίνω δύσκολα

οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες σκληρά

Πολύ πιθανόν το η καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών. Έχει όλα τα βασικά στοιχεία μιας καλής χριστουγεννιάτικης ιστορίας: τη σημασία της οικογένειας, τα θαύματα, το πνεύμα της προσφοράς και… τις εκρήξεις.

Χριστουγεννιάτικες διακοπές του National Lampoon

Ας το παραδεχτούμε: αν αυτή η ταινία δεν σας θυμίζει κάποια στιγμή πόσο γελοία είναι η δική σας οικογένεια, τότε χρειάζεστε μια νέα οικογένεια. Μια κλασική κίνηση που θα σας κάνει #facepalm περισσότερες από μία φορές. Επιπλέον, δεν έχουν όλοι έναν θείο σαν τον Έντι; Οχι? Μόνο εγώ? Αδέξιος…

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες ταινίες; Είναι η τέλεια στιγμή για να τα παρακολουθήσετε πριν να είναι πολύ αργά!

Λόρεν Μαρίνιχ

Λόρεν Μαρίνιχ

Η Lauren είναι απόφοιτος του Sheridan College και τώρα εργάζεται στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης… ναι, πληρώνεται στο Tweet. Όταν δεν ζει στη σφαίρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και γράφει για αυτό στο ταξιδιωτικό της blog.